Csocsóasztal Challenger Smoby 2 labdával kék-piros 6 évtől

Termék leírása

A Smoby Challenger csocsóasztal egy fantasztikus játék, amellyel a gyerekek felfedezhetik a focizás varázslatát abban az esetben, ha kint nem játszhatnak. Ajánlott gyerekeknek 6 éves kortól. 2 kislabda is tartozik az asztali focihoz, amelyek nem hiányozhatnak az izgalmas focimeccseknél. Robusztus kivitelű gyermek csocsóasztal, amely dinamikus megjelenéséhez modern vonalakkal és színekkel készült és nagyszerű kiegészítője lesz minden gyerek vagy játszószobának. A játszófelület 74 x 47 cm méretű és zöld színe igazi fűre emlékeztet. Fogantyúi kényelmesen formázottak és csúszásmentesek, mindkét focikapu mögött eredményszámláló is található. Ez a csodálatos masszív játék az egész család számára biztosítja hosszú órákra a vidám szórakozást és vetélkedést. Hívja ki legközelebbi rokonait és barátait egy mérkőzésre sportjátékokban és meglátja versengés közben milyen szórakoztatóan és gyorsan szál el az idő.

Smoby játékasztallegkiválóbb minőségű anyagokból készült, ezért nagyon biztonságos és maximálisan stabil. Modern dizájnja, nagyszerű részletei és az elengedhetetlen labdák minden családtagot odacsalogatnak egy játékra. A csocsóasztal méretei 106 x 69 x 74 cm. Az asztali foci játékkal fejlődik a gyerekek finom motorikája, koncentrációja és türelme. A gyerekek megismerkednek a szabályok betartásának szükségességével és a focijátszás alapszabályaival. A foci egészséges versengésre ösztönzi a gyerekeket, akik tökéletesebbek, sőt a legjobbak szeretnének lenni. Kiváló játék, mellyel a gyermek fejlődik játékos módon, és barátaival együtt elszórakozik hosszú ideig, így ne habozzon és vásárolja meg gyerkőceinek.

A Smoby kiváló minőségű és valósághű dizájnú műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és ellenálló, de egyben kellemes és sima, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a kicsik vidám játék közben biztonságban legyenek, ne fenyegesse őket sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden gyermek figyelmét lekötik, így nagyszerű ajándékok kis focistáknak. Szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatnak köszönhetően a Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és egyedi termékeket, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor6 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek106*69*74 cm
Termék magassága74 cm
A csomagolás méretei105*56*11 cm
Teljes hosszúság106 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg7,70 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek