Edénykészlet Pro Cook Écoiffier 8 darabos 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier edénykészlet játékkonyhába Pro Cook egy új és modern szett főzéshez gyerekeknek, akik szívesen segítenek anyukájuknak a konyhai tevékenységekben. Edénykészlet gyerekeknek ideális minden játékkonyhába. Kellemes színkombinációban tündököl a játék, amely színek tökéletesen kiegészítik egymást. Gyermek konyhai edénykészlet minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely hosszú ideig fogja gyermekét szórakoztatni. Köszönhetően a felhasznált minőségi anyagoknak a gyermek edénykészlet szinte összetéveszthető az eredeti edénykészlettel.

Écoiffier francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, hogy csemetéinket boldogabbá tegye. Méretei a gyermek edénykészletnek 25*9,5*31cm. Gyermek edénykészlet megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól. A Pro Cook edénykészlet 8 darab edényből és kiegészítőkből áll. Edénykészlet 1 fekete edényből, 1 ezüst edényből, 1 barna edényből, 1 piros sütőtálból és egy fekete ügyes  forgatókanálból áll. 

Minden egyes edény fedővel együtt kapható. Az edények magassága 10-15 cm. Gyermek kiegészítők a játékkonyhába tökéletesen összeillenek és gyönyörű edénykészletet alkotnak. A gyermek edénykészlettel gyermekei megtanulják, hogyan is kell helyesen bánni a konyhai edényekkel és melyik edény mire is szolgál. A gyermek edénykészlettel kényelmesen több gyerkőc is tud egyszerre játszani és sok mókás pillanatban lesz részük.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek25*9,5*31 cm
A csomagolás méretei60*40*25 cm
Tömeg0,22 kg
Színezüst szín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.