Élelmiszer szett Bubble Cook Écoiffier hálóban játékkonyhákba 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier gyermek élelmiszer szett Bubble Cook praktikus hálóban csomagolva ideális és megfelelő kiegészítő játékkonyhákba. Gyermek élelmiszer szett hálóban minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely bársonyos és kellemes a tapintásra. Francia Écoiffier vállalat garancia  a minőségi és biztonságos gyerekjátékok gyártására. A hálóban minden olyan fontos élelmiszer megtalálható, mely egy játékkonyhából sem hiányozhat. 

Minden egyes kiegészítő megfelel az európai biztonsági és minőségi szabványoknak. Méretei a gyermek élelmiszer szettnek hálóban 12*11*33 cm. Gyermek szett Bubble Cook hálóban tartalmaz mindent, melyre gyermekének szüksége van finom és tápláló ebéd elkészítéséhez. Gyermek Bubble Cook hálóban 4 tojás tipikus papírtartóban, frissen sütött bagett, 2 kis paradicsom, 2 db egészséges brokkoli tele vitaminnal, sült csirke és 2 virsli található.

Az élelmiszer szettből nem hiányozhat édesség sem, mint egy doboz jégkrém, doboz színes és gusztusos kalács és nem utolsó sorban kitűnő csoki öntet üvegben és igazi édes tejszínhab sem. Minden egyes kiegészítő tökéletesen kiegészíti egymást és valósághű kivitelezésük megkülönböztethetetlenné teszi őket az eredeti élelmiszerektől. Gyermek élelmiszer szett hálóban főleg kislányoknak ajánlott 18 hónapos kortól. Gyermek élelmiszer szett hálóban igazán közkedvelt termék játékkonyhákba vagy szupermarketekbe.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek12*11*33 cm
A csomagolás méretei60*40*20 cm
Tömeg0,16 kg
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...