Az én első kincses könyvem Perle Kaloo masnival

Termék leírása

Perle Kaloo kincses könyv egy kitűnő kiegészítő minden kisbaba részére. Ez egy praktikus könyvecske néhány rekesszel kis fiókok formájában, melyet egyedivé tehet gyermeke kincseivel. Ezzel a kincses könyvvel megörökítheti gyermeke legszebb pillanatait, emlékeit, nehogy a feledés homályába merüljenek. A kincses könyvbe sok becses emléket tárolhatnak, például fotókat, kiesett első tejfogat, baba kedvenc csörgőjét és más apróságot csöppségük életéből. A kincses könyv összecsukható, bájos masnival összeköthető, és elrakható, mint emléktárgy. Mikor már nagyobbacska lesz gyermeke, boldog lesz, hogy megőrizték csecsemőkora emlékeit. A kincses könyvecske fehér-szürke színben tündököl, ezért megfelel kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. 

Évek múltán, amikor gyermeke felcseperedik és saját családot alapít, kincseit tovább ajándékozhatja csöppségének, így kedves családi tradició veheti kezdetét. Kincses könyv modern és gyengéd Perle kollekcióból származik az elismert Kaloo vállalat műhelyéből. Minőségi anyagból készült, így hosszú ideig kitart és megvédi csemetéje becses kincseit. Kincses könyv méretei megfelelnek egy nagyobb könyvnek - 23*9*28 cm, gyönyörű éke lesz a gyerekszobának és nem foglal nagy helyet.

A Kaloo egy francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok és kiegészítők gyártásával foglalkozik alváshoz, fürdetéshez egyedi dizájnnal. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek nincs konkurenciája a piacon. Tároljanak minél több apróságot, kincset, emléket a Kaloo kincses könyvbe, hogy évek múlásával legyen mire emlékezni.

Jellemző 

  • első kincses könyv kisbabáknak
  • kompakt méretek, egyszerű a tárolása
  • néhány fiókos rész
  • zárása masnival
  • fehér-szürke színkombináció, kislányok és kisfiúk részére
  • tárolási lehetőség fényképekre, kiesett tejfogaknak, csörgőnek, apróságoknak..
  • minőségi anyagból
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • gyönyörű francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek23*9*28 cm
A csomagolás méretei23*9*29 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.