Konyhai szett Dohány fazekakkal 8 kiegészítővel 3 évtől

Termék leírása

Konyhai szett fazekakkal egy játék készlet főzéshez minden gyerkőc részére, akik szívesen segédkeznek anyukájuknak a konyhában és saját felszerelés után vágyódnak kis játékkonyhájukba. Ez a fazék szett gyerekeknek nagyszerű kiegészítő szett játékkonyhákba. Négy külnböző színben van kivitelezve, melyek együtt nagyon szépen mutatnak. Játék edények játékkonyhába minőségi és ellenálló műanyagból készültek, melyek nagyon sokáig kitartanak majd.

Dohány elismert európai vállalat, amely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Méretei a játék szettnek edényekkel 25*25*8 cm. Játék szett fazekakkal minden gyerkőc részére ajánlott 2 éves kortól. Edénykészlet gyerekeknek tartalmaz 8 kiegészítőt, melyek kötelezőek minden játékkonyhába. Játék szett fazekakkal 1 piros fazekból sárga fedővel, 1 sárga fazékból piros fedéllel, 1 zöld serpenyőből, 1 lila szítából és  egy üres merőkanálból és étel forgatóból áll.

Játék kiegészítők gyönyörűen kiegészítik egymást és nagyon szép konyhai szettet alkotnak. Gyerekek ezzel a konyhai szettel megtanulják, hogyan is kell az edényekkel dolgozni és melyik edény mire is való főzés során. Ezzel a nagyszerű gyermek fazék szettel több gyermek is tud majd egyszerre játszani és sok mókás pillanatot fog számukra szerezni ez a játék szett. Köszönhetően a felhasznált minőségi, biztonságos és ellenálló anyagoknak a konyhai szett gyerekeknek szinte megkülönböztethetetlenek az eredetiektől.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási hely Hungary
Méretek 25x25x8 cm
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek