Pipere asztal Kiddieland elektronikus székkel, hanggal és fénnyel

Termék leírása

A Kiddieland Activity pipere szett gyerekeknek magában foglal mindent, amire egy kis hӧlgynek szüksége van ahhoz, hogy az egész nap folyamán elbűvӧlő legyen. A gyerek pipere asztal székkel számtalan kiegészítővel rendelkezik, melyek  minden kislány arcára mosolyt csalnak. Rózsaszín alapszínét a kék és sárga szín egészíti ki vidámmá és játékossá téve a terméket. Modern külcsínének gyӧnyӧrűen kidolgozott részletei mesés hatást keltenek. Érdekessége, hogy a rajta lévő nagy tükӧr világít és az elemmel műkӧdő hajszárító valósághű hangeffekteket ad ki. Az elemek a játék részét képezik. A játék minőségi, ellenálló és biztonságos műanyagból készült. A termék megfelel az európai biztonsági és minőségi szabványoknak. Számtalan kiegészítőjének és érdekes funkcióinak kӧszӧnhetően egyszerre tӧbb kis hӧlgy is csinosíthatja magát a játék során.

gyerek pipere asztal székkel elsősorban kislányoknak ajánlott 36 hónapos kortól. A rózsaszín pipere asztal stabilitását a kék színben pompázó négy asztal láb biztosítja. A nagy ovális tükrének szélei mesés minta díszítés teszi szebbé, így kislánya valódi hercegnőnek érezheti magát valahányszor belepillant a tükӧrbe. A gyerek tükrӧt bájos motívumú színes virág matricák is ékesítik. Egyediségét a speciális kis villany biztosítja, amely garantáltan elnyeri a kislányok tetszését.

A villanyka a tükӧr tetején elhelyezkedő piros szívben bújik meg. A gyerek pipere asztal csodálatos kiegészítői nélkülӧzhetetlen kellékei minden kis hercegnőnek. Az elemmel műkӧdő hajszárító valósághű hangeffekteket ad ki és kék-sárga színekben tündӧkӧl. A pipere asztal felülete a tartozékok elrendezésére szolgáló rekeszekre osztott, mely tartozékok kӧzӧtt megtaláljuk a hajkefét, nagy hajcsavarokat, parfümӧs üvegeket és egy mutatós hercegnő koronát. Az asztalhoz tartozó szék rózsaszín-sárga színei gyӧnyӧrű harmóniában van az asztallal és kiegészítőivel. Számtalan kiegészítőjének és hang- és fényeffekteinek kӧszӧnhetően a pipere asztal már az első pillantásra elnyeri a kislányok tetszését.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Méretek45*36*83 cm
Termék magassága83 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.