Markológép Sansibar BIG hossza 67 cm fekete 24 hó-tól

Termék leírása

Sansibar markológép a német BIG gyártó műhelyéből. Nagyon szép és stílusos fekete játékautó, amely kisfiúknak felel meg 2 éves kortól. A BIG játék markológép gumikerekekkel van felszerelve, amelyek nem hagynak nyomot a padlóburkolaton. Az exkavátor dizájnját speciálisan úgy tervezték, hogy a kicsik könnyen megfoghassák, tologathassák, játszhassanak vele, vagy vihessék magukkal. A játék markoló kiváló minőségű műanyagból készült és ideális a homokozós játékokhoz. Egyesíti magában a német szigeten található ismert Sansibar nyaralóközpont dizájnját és a szórakoztató játszási lehetőségeket. Hossza 67 cm és homlok kanalának térfogata több mint 0,5 liter. A kis gézengúzok gyorsan megkedvelik, mert sok rakományt szállíthatnak vele. Kerekei könnyen tisztíthatók, nem hagynak nyomot maguk után.

A Sansibar gyermek markológép UV stabilizátorokkal védett, ezért hosszú éveken keresztül lesz ragyogó, színei nem fakulnak ki akkor sem, ha kint a homokozóban játszanak vele. A BIG gyártó termékeire meghosszabbított 3 éves garancia vonatkozik. A kicsi hosszú órákon keresztül elszórakozik egy ilyen munkagéppel. Ezzel a kanalas markológéppel szállíthatnak a gyerekek homokot, kavicsot vagy egyéb más rakományt. Egyszerű megbillentéssel a markológép kanalából kiszórható a szállított anyag. A kis munkagép lekerekített élei védik a gyerekeket a sérülésektől. A BIG gyártó gondolt a játék gyakorlati oldalára is, így folyó víz alatt nagyon egyszerűen mosható.

A BIG gyártó Sansibar markológépét a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a  szigorú biztonsági GS szabványoknak megfelelően. A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemzik az összes BIG gyerekjátékot is. A BIG egészségre ártalmatlan és kiváló minőségű anyagokat használ a gyártás során. A gyermekjátékra 3 éves garancia vonatkozik, műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, amely biztosítja, hogy a játék olyan szép és ragyogó marad hosszabb idő után is, mint az első napon. A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságra, hogy Önnek sose kelljen aggódnia amikor kisgyermeke játszik.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek67*20*25 cm
Teljes hosszúság67 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,0 kg
Kerekekgumene
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.