Állítható gyermek pihenőszék Up & Down Bouncer IV Beaba Art Line 4 magasság és 3 pozíció művészi kiadás 0 hó-tól

Termék leírása

Up & Down Bouncer IV dönthető gyermek pihenőszék a francia Beaba gyártó műhelyéből. Egésznapos kényelem a baba számára! A kényelmes pihenőszék limitált művészi kiadásban biztonságos hintaként is használható. Az egyedi ergonomikus betétjének köszönhetően a pihenőszék már újszülött kortól használható. A pihenőszék puha fejtámasszal van ellátva. Miután a baba elérte a három hónapos kort a fejtámasz a betéttel együtt egyszerűen kiemelhető és a pihenőszék tovább használható 6 hónapos korig, illetve mindaddig, amíg a baba súlya eléri a 9 kg.

Kényelem

A gyermek pihenőszék nem csak nagyon kényelmes, de maximálisan biztonságos is, így már újszülötteknél is alkalmazható. A pihenőszék puha anyagja és magasított pereme biztosítja a baba komfortját. A szülők bizonyára értékelik majd a Beaba Up&Down Bouncer IV pihenőszék állítható magasságát, hiszen ennek köszönhetően kímélik a derekukat és a nap minden pillanatát a babával tölthetik. A pihenőszék huzatja kímélő programon mosógépben mosható. A gyönyörű színekben pompázó pihenőszék fejtámasszal is el van látva.

A világos színekben pompázó Beaba pihenőszék 4 magasságba állítható – a biztonsági gombok megnyomásával a szék feljebb vagy lejjebb helyezhető. A baba ideális magasságból figyelheti szüleit, testvéreit és a körülötte történő eseményeket, így állandó interakcióban lehet a környezetével. A pihenőszék egy kézzel 3 pozícióba dönthető, így szükség esetén a baba kényelmesen szundikálhat benne. A baba biztonságáról az ötpontos biztonsági öv gondoskodik. A pihenőszék egyúttal hintaként is szolgálhat, amely szintén bebiztosítható a felborulás ellen. A stabil szerkezetű pihenőszék két praktikus fogantyúval van ellátva, ezek lehetővé teszik a pihenőszék egyszerű áthelyezését. A pihenőszék teherbírása 9 kg. A fejtámasz és a betét 40°C-on kímélő programon mosható.

A francia Beaba márka már 1989 óta innovatív konyhai segédeszközeivel és babagondozási termékeivel hódítja a piacot. A márka tervezői a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékek készítésére törekednek, miközben szem előtt tartják azok külcsínét is. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik. Ikonikus termékei az igényes szülők elvárásait hivatottak kielégíteni.

Jellemzői

  • pihenőszék gyerekeknek
  • 0 hónapos kortól
  • teherbírás 9 kg
  • speciális betét újszülötteknek
  • stabil hinta
  • állítható magasság
  • ötpontos biztonsági öv
  • csúcsminőségű termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek87*51*52 cm
Termék magassága87 cm
A csomagolás méretei63,5*16,5*57 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5 kg
Maximum terhelés9 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.