Gyermek hintaszék Easy Relax Beaba Lichen összecsukható szürke 0 hó-tól

Termék leírása

A neves francia Beaba márka műhelyéből származó Eazy Relax baba hintaszék biztosítja a kisbaba számára a megérdemelt kényelmet. A szürke színű Beaba kompakt összecsukható pihenőágy nemcsak praktikus segítőtárs a babaápolásban, hanem modern belső kiegészítő is. A baba kényelmesen és biztonságban érzi magát majd a pihenőszékben, amit a finom ringatózás és a három pozícióba állítás is elősegít. A hintaszék születésétől egészen addig a pillanatig használható, amíg a baba nem éri el a 15 kg-os súlyt.

A puha bölcsővel ellátott pihenőszék 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik, amelyet későbbi életkorban levehet, és a nyugágy a nagyobb gyermekek székévé válik. Ennek a pihenőszéknek a vitathatatlan előnye, hogy teljesen összecsukható, így utazáshoz is tökéletes. Az összecsukott nyugágy lapos és mindössze 4,6 cm magas, így szinte nem foglal helyet az autó csomagtartójában. A forradalmi Eazy Relax Beaba nyugágy huzata 100% pamutból készült, és zavartalan kényelmet garantál a baba számára. A huzat teljesen levehető, mosógépben 40°C-on mosható.

A közkedvelt francia Beaba márka 1989 óta igyekszik a kisbabás szülők életét valamivel egyszerűbbé tenni. Szabadalmazott termékei tetszetős külcsínnel vannak ellátva és megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők véleményét is tükrözik. Ikonikus termékei a legigényesebb szülők elvárásait is kielégítik.

Jellemzői

  • hintaszék kisbabáknak
  • a születés pillanatától fogva
  • 5-pontos biztonsági öv
  • huzat 100% pamut
  • méretei 47*64*66 cm
  • súlya 3 kg
  • teherbírása 15 kg
  • innovatív francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek47*64*66 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3 kg
Maximum terhelés15 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.