Piknik kosár Dohány nagy gyümölcsökkel és élelmiszerrel kék

Termék leírása

Gyermek piknik kosár gyümölcsökkel gyerekeknek egy gyönyörű kis bevásárlókosár tele gyümölcsökkel, zöldségekkel és más élelmiszerekkel, melyeket kis háziasszony biztosan kihasznál, aki szeret bevásárolni járni. Gyermek kosár szép kék szíben tündököl kombinálva sárga fogantyúval, minőségi műanyagból, mely magasan ellenálló és biztonságos játékot nyújt gyerkőcök részére. Dohány vállalat európai vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Gyermek kosár megfelel a legszigorúbb biztonsági és minőségi előírásoknak.

Kosár bevásárlásra vagy piknikezésre praktikus mozgatható fogantyúval van ellátva, melynek köszönhetően csemetéje könnyen tudja a kosarat magával vinni bárhova. Gyermek kosár gyümölcsökkel és élelmiszerekkel méretei 27*18*14 cm. Kosár tele van szép és ízletes gyümölcsökkel és zöldségekkel. Kosárba tartozik körte, sárga citrom, zöldség közül paprika, répa, kukorica és más élelmiszerek, mint tojás, kecsap, sajt és fonott kalács. Kosár gyerekeknek szép színes és egészséges élelmiszerekkel van tele.

Játék kosarat gyerkőce kihasználhatja bevásárlásokra, piknikezésre vagy játékok tárolására is. Játék kosár gyerekeknek 3-4 éves korban ajánlott. Játék kosár nagyszerű kiegészítő játékkonyhákba vagy piknikezésekre vagy kerti szetthez is. Gyermek kosárral tele gyümölccsel és élelmiszerrel gyermeke megtanulja megkülönböztetni az alap gyümölcsöket és élelmiszereket és megismerkedik a helyes életmóddal is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Méretek27x18x14 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.