Piknik szett Dohány nagy kosárban

Termék leírása

Dohány gyermek nagy piknik szett egy ideális felszerelés minden gyerkőc számára, akik szeretnek piknikezni a természetben vagy akár a kertben is. Gyermek piknik kosár gyönyörű élénk piros színben tündököl és sárga praktikus mozgatható fogantyúval is fel van szerelve. Kosár néhány kiegészítőt rejt - gyermek edénykészletet, melyek nem hiányozhatnak egy piknikezésről sem. Gyermek piknik készlet gyerekeknek minőségi műanyagból készült, mely ellenálló és biztonságos.

Dohány egy európai vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Méretei a piknik szettnek 27*18*11 cm. Gyermek piknik szett olyan edényeket tartalmaz, melyek még kellemesebbé és könnyebbé teszik a piknikezést a természetben vagy a kertben. Kiegészítők kék, sárga, zöld és piros színekben tündököl és szépen összeillenek a piknik kosárral is. Gyermek piknik kosár modern és friss hatást kelt köszönhetően a színes és vidám kivitelezésnek.

Piknik szettbe tartoznak színes poharak teára vagy limonádéra, szép színes tányérok és színes teáskanalak. Gyermek piknik szett megfelelő gyerekeknek 3-4 éves korban és mindent tartalmaz, amire csöppségeinek szüksége lesz piknikezés alatt a természetben. Gyermek piknik kosár edényekkel kihasználható akár kiegészítőkként játékkonyhákba is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Méretek27x18x11 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.