Doprava nad 12000 ft zdarma
Gyártó: BIG Kategória: Játék építőgépek Termék kódja: B55798
4 230 Ft
2 470 Ft
Mennyiség:
Készleten
A kívánságok listájába Ajánlott
Termék leírása

BIG Sansibar rakodógép egy csodaszép kisautó egyedi dizájnnal, amely kisfiúknak 2 éves kortól alkalmas. A rakodógép gumikerekekkel van felszerelve, így különösen strapabíró. Kerekei könnyen tisztíthatók és nem hagynak nyomot a padlóburkolaton. A játék teherautó gyerekeknek fekete színben készült jellegzetes kék részletekkel.  A kis munkagép dizájnját speciálisan úgy tervezték, hogy a kicsik könnyen megfoghassák, tologathassák, játszhassanak vele, vagy vihessék magukkal. Kiváló minőségű műanyagból készült játék teherautó, amely ideális a homokozós játékokhoz. Egyesíti magában a Sansibar nyaralóközpont modern dizájnját a szórakoztató játszási lehetőségekkel. Mérete 23 cm, így tökéletes kisautó minden kiránduláshoz vagy nyaraláshoz.

Hosszú órákon keresztül fog a kicsi játszani és szórakozni a munkagéppel. Homlokrakodójával szállíthatnak a gyerekek építőanyagot és igazi építészeket játszhatnak. Szállíthatnak homokot, kavicsot vagy bármi más rakományt. Egyszerű megbillentéssel a rakodó kanálból kiszórható a szállított anyag. A kisautó lekerekített éleinek köszönhetően a kicsi nem sérülhet meg játék közben. A BIG gyártó gondolt a játék gyakorlati oldalára is, így folyó víz alatt egyszerűen mosható. A Sansibar gyermek teherautó UV stabilizátorokkal védett, ezért hosszú éveken keresztül lesz ragyogó, színei nem fakulnak ki akkor sem, ha kint a homokozóban játszanak vele. A BIG gyártó termékeire meghosszabbított 3 éves garancia vonatkozik.

A BIG gyártó Sansibar rakodógépét a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a  szigorú biztonsági GS szabványoknak megfelelően. A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemzik az összes BIG gyerekjátékot is. A BIG egészségre ártalmatlan és kiváló minőségű anyagokat használ a gyártás során. A gyermekjátékra 3 éves garancia vonatkozik, műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, amely biztosítja, hogy a játék olyan szép és ragyogó marad hosszabb idő után is, mint az első napon. A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságra, hogy Önnek sose kelljen aggódnia amikor kisgyermeke játszik.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor24 hónapos kortól
Származási helyGermany
Méretek23*10*12 cm
Termék magassága12 cm
Teljes hosszúság23 cm
UV szűrőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,2 kg
Kerekekgumene
Színfekete

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...