Szett főzéshez és sütéshez 100% Chef Écoiffier 26 kiegészítővel

Termék leírása

Készlet főzésre és sütéshez 100% Chef ideális és modern kiegészítő játékkonyhába, amely után minden kislány vágyódik. Konyhai szett 100% Chef edényekből és élelmiszerekből áll, melyek egy játékkonyhából sem hiányozhatnak. Edény és élelmiszer készlet ellenálló és minőségi műanyagból készült, melyek biztonságos a gyerkőcök számára. Francia Écoiffier vállalat egy elismert cég, mely minőségi és biztonságos gyerekjátékok gyártásával foglalkozik csemetéink örömére.

Gyermek szett játékkonyhába főzésre és sütésre megfelel a szigorú európai biztonsági és minőségi szabványoknak. Méretei szett konyhába 100% Chef  gyerekeknek 50*50*13 cm. Gyermek konyhai szett főzésre és sütésre megfelelő és ideális főleg kislányok részére 3 éves kortól. Konyhai szett főzésre és sütésre 100% Chef 26 kiegészítőből áll, melyek tökéletesek minden játékkonyhába. Csomagolásban található szett főzésre és sütésre gyerekeknek.Kiegészítők közé tartozik főzéshez és sütéshez piros fazék fedővel, piros tálka, piros sodrófa tésztára, tésztavágó, 4 különféle alakzatú tésztavágó forma, zöld habverő, zöld főzőkanál, merőkanál, villa és kés.

Gyermek konyhai szettből nem hiányozhatnak élelmiszerek sütéshez és főzésre, mint 4 tojás, csirke, sűrített paradicsom dobozban, finom kuglóf zöld formában, tejszínhab, majonéz. Minden kiegészítő tökéletesen összeillik, nagyszerűek minden játékkonyhába. Gyermek konyhai készlettel főzéshez és sütéshez 100% Chef gyerekek megtanulnak segédkezni a konyhában, fejlesztik készségeiket és fantáziájukat, megtanulják használni az alap konyhai eszközöket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*50*13 cm
A csomagolás méretei60*40*30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.