Uzsonna 100% Chef Écoiffier tálcán joghurttal és bagettel 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier uzsonna tálcán 100% Chef egy szép műanyag játék, mely megfelelő gyerkőcöknek 18 hónapos kortól. Csomagolásban talál frissítőt, 2 bagettet, 2 joghurtot, körtét, almát műanyagból és műanyag alátétet. Ezek a kiegészítők nagyszerűen illenek Écoiffier játékkonyhákhoz, de külön is nagyszerű játéknak bizonyulnak. Köszönhetően a vidám színeknek és valóséghű kivitelezésnek ez a játék legkisebbeknek serkenti a fantáziát és kreativitást, hisz a kicsik különféle történeteket találhatnak ki és különféle módokon vendégelhetik meg kedves családtagjaikat.

Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Továbbá a játékszettel fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek. Ez egy ideális ajándék minden gyermek számára, akik szívesen és nagy örömmel gondolnak és próbálnak ki új dolgokat, tarka színek garantálják, hogy nagyszerű kiegészítője lesz minden gyerekszobának.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Nagy figyelmet szentel a környezetvédelemre, ezért is tiszteletbeli tagja az Eco Emballage és Der Grüne Punkt programnak. Újrahasznosítható anyagok, egészségre veszélytelen színek felhasználásával biztonságos időtöltést nyújt csemetéink számára

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek20*20*5 cm
A csomagolás méretei19,5*19,5*5 cm
Tömeg0,235 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.