Gyorsétterem kisbolt Fast Food 100% Chef Écoiffier kávéfőzővel hamburgerrel és 23 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Gyorsétterem kisbolt Fast Food 100% Écoiffier egy minőségi és nagyszerű szupermarket gyerkőcök részére 18 hónapos kortól. Játékbolt gyerekeknek 23 kiegészítővel együtt kapható, ide tartoznak különböző élelmiszerek, gyümölcsök, sütemény, hamburger, üdítő, poharak, pizza, rántott csirkefalatok és joghurt. A kisbolt részét képezi a kávéfőző és a bankkártya is. Játékboltot valódi eladópult ihlette, tehát csemetéje igazi kis elárusítónak vagy vásárlónak fogja magát érezni legújabb játékában. A szupermarket minőségi alapanyagokból készült zöld-barna színkombinációban pompázik és Fast Food felirat díszíti. Az élelmiszereknek megvan a saját helyük a polcokon. 

Elárusítósat játszani nem csupán szórakoztató tevékenység a csöppségek számára, de nagyban befolyásolja a gyerekek optimális fejlődését is. Az ilyen játékkal fejlődik a gyerek fantáziája és kreativitása. Miközben apró elemekkel játszanak, fejlődik finom motorikus képességük is. A játékbolt nagyszerű lehetőség testvérek vagy spanok közös játékára. Közösen megtanulják hogyan kell helyesen bevásárolni és megismerkednek a boltocskában fellelhető élelmiszerekkel is. Gyerekek játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához és elmélyül bennük a felelőségtudat. Kisbolt méretei 48*26*72 cm.

A hosszú múltú francia Écoiffier társaság játékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és termékei minőségére. Gyártás során az Écoiffier újrahasznosított anyagokat és egészségre ártalmatlan festékeket használ, így nemcsak a szórakozást garantálja, hanem gyerkőcei biztonságát is játszás közben. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek48*26*72 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,75 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.