Üzlet Dohány gyümӧlccsel, zӧldséggel és kiegészítőkkel

Termék leírása

A Dohány gyerek üzlet zӧldséggel és gyümӧlccsel egy szép és modern játék gyerekeknek, akik szívesen ӧltik fel a kis árus szerepét a saját kisboltjukban. A játék minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely éveken át kitart, mégis kellemes, bársonyos tapintású. A csodálatos élénk zӧld színben ragyogó üzletet piros bevásárlókosár és valósághű színkivitelezésű gyümӧlcsӧk és zӧldségek egészítenek ki. A kisbolt gyӧnyӧrű éke lehet minden gyerekszobának. Magassága 76 cm, szélessége 54 cm és hossza 25 cm.

Az egész üzletet egy pult vitrinnel alkot. Az alsó részében tágas rakodótér tárul elénk kӧzepén két beépített polccal. A jobb és bal oldalt elhelyezkedő polcokról árcédulák lógnak. A játék elegendő teret biztosít bármilyen, a termék részét képező áru kiállításához. Valódi élelmiszerek vagy játékok tárolásához is alkalmas. A kiegészítők kӧzӧtt megtaláljuk a citromot, almát, szőlőt vagy narancsot. A vitrin gyӧnyӧrűen díszített. A felső részén a csodás ábrákkal ékesített árcédulák függnek.

A felső rész kӧzepén óra díszeleg és még tӧbb rakodótér. Az üzlet elválaszthatatlan része a bevásárlókosár. A játékhoz csemetéje a barátait is bátran meghívhatja, így amíg az egyik az eladó a másik a vásárló szerepét tӧlti be. Ezzel fejlődik a gyerekek szociális érzékenysége és kommunikációs képessége. Játék kӧzben nem csak szórakoznak, de ismekrednek a a zӧldségekkel, gyümӧlcsӧkkel mint az étrend fontos elemeivel. A gyerek üzlet gyümӧlcsӧkkel és zӧldségekkel az európai Dohány gyártó műhelyéből származik és megfelel a legszigorúbb európai kӧvetelményeknek. Használata gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Méretek76 x54x25 cm
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...