Gyümölcsök és zöldségek 100% Chef Écoiffier hálóban 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier játék gyümölcs és zöldség szett 100% Chef  praktikus hálóban csomagolva ideális és megfelelő kiegészítő játékkonyhákba. Gyermek gyümölcs és zöldség szett hálóban minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely bársonyos és kellemes a tapintásra. Francia Écoiffier vállalat garancia  a minőségi és biztonságos gyerekjátékok gyártására. A hálóban minden olyan egészséges gyümölcs és zöldség megtalálható, mely egy játékkonyhából sem hiányozhat. 

Minden egyes kiegészítő megfelel az európai biztonsági és minőségi szabványoknak. Méretei a gyermek élelmiszer szettnek hálóban 12*10*30 cm. Játék  szett 100% Chef hálóban tartalmaz mindent, melyre gyermekének szüksége van finom és tápláló gyümölcs vagy zöldség saláta elkészítéséhez. Gyermek 100% Chef hálóban 2 citrom, 2 egészséges narancs, 2 édes körte, 2 vitamindús alma, 2 banán és zöldségek, melyek közé 2 paradicsom és zöld saláta tartozik.

Az élelmiszer szettből nem hiányozhat édesség sem, mint egy doboz jégkrém, doboz színes és gusztusos kalács és nem utolsó sorban kitűnő gyümölcsös dzsúsz sem. Minden egyes kiegészítő tökéletesen kiegészíti egymást és valósághű kivitelezésük megkülönböztethetetlenné teszi őket az eredeti élelmiszerektől. Gyermek élelmiszer szett hálóban főleg kislányoknak ajánlott 18 hónapos kortól. Gyermek élelmiszer szett hálóban igazán közkedvelt termék játékkonyhákba vagy szupermarketekbe, segítségével gyermeke egyszerűbben tudja majd megkülönböztetni a gyümölcsöket és zöldségeket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek12*10*30 cm
A csomagolás méretei60*40*20 cm
Tömeg0,14 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek