Habszivacs labda Verdák Mondo 20 cm 24 hó-tól

Termék leírása

Az olasz Mondo gyártó műhelyéből származó Verdák szivacslabda biztonságos gyerekjátékok közé tartozik. Használata gyermekeknek 2 éves kortól ajánlott. A gyerek szivacslabda gyӧnyӧrű élénk narancssárga színű kivitelezése és a kӧzkedvelt Verdák (Cars) mese motívuma elsősorban a kisfiúk tetszését nyeri el. A labda 20 cm-es átmérőjének kӧszӧnhetően a standard méretű gyerek labdák kӧzé tartozik, alkalmas különböző ladbajátékokhoz, amelyekbe természetesen a szülők is bekapcsolódhatnak.

Mivel a gyerek szivacslabda minőséges puha szivacsból készült, csökkenti az esetleges sérűlés esélyét. A puha gyerek labda ellenálló, nem lehet átszúrni, nem kell felfújni, nem kell aggódni, hogy valakit súlyosan megsebesít, röviden, ez az ideális labda beltéri, kültéri használatra egyaránt. A szivacslabdák víznél vagy tengernél is használhatók és népszerűségük egyre inkább nő. 

A labdázás remek módja az unaloműzésnek, fejleszti a motorikát és erősíti a csapatszellemet. Az olasz Mondo gyártó cég gumiból, szivacsból és PVC-ből készült kiváló minőségű termékek gyártásával foglalkozik. Számtalan ismert mese, sorozat és filmes motívumokkal díszített licenszelt termék, kӧztük a gyerek szivacslabdák hivatalos készítője.

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Méretek20 cm
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.