Habszivacs puzzle Pop Out Animals Lee 6 darab 30*30*1,4 cm

Termék leírása

Lee habszivacs puzzle Pop Out Animals egy gyönyörű és nagyon érdekes játék gyerekek számára 3 éves kortól. A Szavannan élő állatok motívum csak az egyik dolog, mely ezen a játékon érdekes. A csomagban összesen 6 darab elem található, melynek méretei 30*30 cm, vastagsága 1,4 cm, tehát kényelmes és puha játszószőnyeget képez gyerkőcök feneke alá. Ezen kívül a kirakós tartalmaz 12 darab állatkát, melyek a puzzle elemekből kivehetőek. Gyerekek a játékkal erősítik finom motorikus képességüket, ismerkedik a kivehető állatkás elemekkel és megtanulja az allatok elnevezéseit.

Kirakós gyerekeknek nagy méreteinek köszönhetően játszószőnyeget képez, mely szép kiegészítője lehet a gyerekszobának kislányok és kisfiúk számára egyaránt. Gyerekek megismerkednek az alakzatokkal, színekkel. Puzzle praktikus cipzáras táskában kapható, így a gyerekszobában már rend fog uralkodni, nem lesznek a kirakós darabjai szétdobálva. Puzzle-val való játék nem csak a fizikai fejlődésre van jó hatással, de a szellemi fejldésre is egyaránt. Gyerekek az elemek összeillesztésével fejlesztik mozgási képességeiket és finom motorikus készségüket, amikor keresik, hogy melyik elem hogyan passzol össze.

Továbbá ezzel a puzzle-val gyerekek megismerik az állatokat és fejlődik logikus gondolkodásmódjuk és térlátásuk. Lee legkisebbek részére gyárt minőségi termékeket ésszerű áron. A játékok minőségi, egészségre ártalmatlan alapanyagból készülnek. Habszivacs puzzle nagyszerű ajándék minden olyan gyerkőc számára, akik kíváncsiak, kedvelik a puha és színes játékokat, amelyek rengeteg lehetőséget kínálnak a játékra. Gyermek habszivacs puzzle könnyen tisztítható és tárolható, sima a bababőrhöz, rugalmas és tartós.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyTaiwan
Méretek30*30*1,4 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteNon-toxic. Formamide free.
Színsárga
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...