Hajócskák Waterplay BIG 2 db kiránduló színesek figurákkal

Termék leírása

BIG kiránduló hajócskák Waterplay 2 figurával pompás játékok gyerekeknek 3 éves kortól. A készlettel csodásan kiegészíthető minden vizes játék a  BIG Waterplay sorozatból, de nyári játékokhoz a medencében, vízparton vagy lubickoláshoz a fürdőkádban is megfelelnek. A két színes hajócskát tartalmazó készlet nagyszerű vízi játék,  amelyhez tartozik egy gumis motorral ellátott jet-ski, így felhúzás után vágtat a vízi utakon, mint egy igazi vízi robogó. Ezenfelül kormánya is praktikusan lehajtható. A másik csónak egy kajak, amely nyugodtan szelheti a vizes játékok folyóit. Mindkét kiránduló hajó minőségi műanyagból készült UV szűrővel ellátva. A Waterplay készlethez két figura is tartozik, akik utazhatnak a vízi járműveken.

Ez a játék egyaránt megfelel kisfiúknak és kislányoknak is három éves kortól. A vízi járművek elégségesen nagy méretűek 15 x 8 x 7 cm és 17x 7 x 5 cm, így nem kell aggódnia, hogy gyermeke véletlenül megsérülhet a kis alkatrészektől. A Waterplay BIG kiránduló hajócskák UV stabilizátorral védettek, így a játékok éveken keresztül sem veszítik el szép színeiket, még akkor sem, ha napocska süti. A BIG játékok független intézményekben teszteltek, és kiemelik így a termékek minőségét. A BIG márka biztos termékei kiváló minőségében, így meghosszabbított, három éves garanciát nyújt.

BIG Waterplay vizes játékot német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS biztonsági előírásoknak megfelelően. A BIG  német gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A BIG márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellemzői. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek és újrahasznosíthatók, de az egészségre sem ártalmasak. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek15*8*7 cm, 17*7*5 cm
A csomagolás méretei26*23*21
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.