Konténeres hajók és motorcsónakok AquaPlay vízilóval és medvével 7 drb

Termék leírása

Az AuaPlay szettbe tartozik 2 konténeres hajó, 2 csónak és egy kisautó víziló és mackó figurával, melyek tökéletesen kiegészítenek minden AquaPlay vízi pályát. Az állatkák a csónakokba helyezve készen is állnak az AquaPlay vízi pályák vad vizének meghódítására. Állatkákal kormányzott hajók még különlegesebbé és érdekesebbé varázsolják a játékot, de ha csemetéinek pancsolni támad kedvük a kádba vagy medencébe, ott is csupa móka és szórakozás vár majd rájuk ezekkel a pöpec játékokkal. A játékok kompatibilisek a Lego Duplo kockákkal.

AquaPlay egy Németországban gyártott márka, mely egészségre ártalmatlan, újrahasznosított műanyagból készült termékeket takar. A termékekre 3 éves garancia vonatkozik, mely világos bizonyíték a magas minőségre. AquaPlay eredeti csatornarendszer, mely Svédországból származik. Már 1977 óta élvezik a gyerekek a AquaPlay csatornarendszer adta lehetőségeket. Ezt játékot a szülők és nevelők is értékelni fogják, hisz ez egy értékes, magas színvonalú oktató vízi játék

Gyerekek az AquaPlay játékon keresztül megismerkednek víz fizikai tulajdonságaival, mint az áramoltatásával, szivattyúzásával, zsilipek kezelésével, melyek során mozgásba kerülnek a vízi járművek, vízimalom használatával, a csatornarendszer összeszerelésével. A vízpumpa segítségével töltődik fel a zsilip, mint a valós életben. A zsilipben lévő víz a gát feloldásával leereszthető és a hajók már indulhatnak is kalandos útjukra. AquaPlay termékek kombinálhatóak a gyerkőc fantáziája alapján, gyerekek egy óriási csatornarendszert tudnak kialakítani rengeteg kiegészítővel. Fantáziának semmi sem szabhat határt. Méretei a hajóknak 5*3,5*6,5 cm.

Magnetky Doprava
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor3 éves kortól
Származási helyGermany
Méretek5*3,5*6,5 cm
UV szűrőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,1 kg
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha