Hajpánt Headband Silvered Pink Ma Corolle 36 cm játékbaba részére 4 évtől

Termék leírása

Szépséges romantikus hajpánt Headband Silvered Pink Ma Corolle játékbaba részére a francia Corolle gyártó műhelyéből a babázást még valósághűbbé teszi. Egyedüli webáruházként részletekig kidolgozott nagyon szép ezüst hajpánttal bővítjük gyerkőce kedvenc játékbabája kieglszítőit. Ezzel a hajpánttal aranyos játékbaba úgy fog kinézni, mintha a fodrásztól lépett volna éppen ki. Csodaszép ezüst hajpánt masnival tökéletes 36 cm Corolle játékbabára, minden outfitet még tökéletesebbé varázsol. 

Masnival díszített Headband Silvered Pink ezüst színű hajpánttal minden frizura tökéletesen fog állni. Tökéletesen kidolgozott részletei és az elsőosztályú alapanyag minden babázást érdekesebbé varázsol, ami serkentően hat a fantázia, kommunikációs képességek, tapintási érzékek fejlesztésében is. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • ezüst hajpánt masnival
  • 36 cm magas játékbabára alkalmas
  • 4 éves kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek2*13*17 cm
Tömeg0,01 kg
Színezüst szín
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.