Visszarúgó kapu Kickback rebounder Exit Toys nagy dönthető acél keret 124*124 cm

Termék leírása

Visszarúgó kapu Kickback a holland Exit Toys műhelyéből kiváló segédeszköz futball edzések vagy más labdajátékok gyakorlása során. Visszarúgó kapu méretei 124*124 cm és nagyon könnyű, igy a gyerekek számára sem lesz megterhelő a kapu áthelyezése a kertben vagy udvaron. A visszarúgó kapu pontosan a sportolók igényei szerint állítható különböző szögekben. A visszaverődési szög 35°-tól 90°-ig állítható, így akár 10 különböző pozícióba is kipróbálható.

Visszarúgó kapu nem csupán a foci edzések során kiváló segédeszköz, de kézilabdánál, röplabdálál vagy egyéb sportoknál is nagyon hasznos lehet. Játék előtt a horgonyokkal a talajba kell rögziteni a kaput, melyek biztositják, hogy játék közben a háló erősen fog tartani. A gyerekek rúghatják vagy dobhatják a labdát a rugalmas hálóba és edzhetik reflexeiket és ügyességüket minden egyes lepattanó labdával. A keret porszórt galvanizált acélból készült, ami rendkívül ellenállóvá teszi az időjárási viszonyokkal és a korrózióval szemben.

Holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb EU-s normáknak és szabványoknak, TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkezik. Visszarúgó kapu valódi holland stilusban pompázik, lehetővé teszi fiúk és lányok számára a friss levegőn való sportolást.


Ezt az árut higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a védőcsomagolásból kivették.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyHolland gyártmány
Méretek124*124 cm
Tömeg19 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.