Hamburger bár 100% Chef Écoiffier élelmiszerekkel és 25 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Hamburger bar 100% Chef egy modern kiegészítőkbők álló készlet, mely kisfiúk és kislányok hosszantartó szórakozását biztosítja már 18 hónapos kortól. A gazdag készletbe 25 kiegészítő tartozik, mégpedig tálca, 2 hamburger, 2 csomag sültkrumpli, 2 üdítő szívószállal, továbbá 1 kecsap, 1 majonéz, süti, csoki, puncsos fánk, kiskanál és fagyisdoboz. Ezekkel a nagyszerű kiegészítőkkel a hamburger bár meg is nyitja kapuit, teljesen valósághű benyomást kelt. Ilyen szettnek egy gyerkőc sem tud majd ellenállni, aki szereti a hamburgert és szeretne szeretteiről gondoskodni úgy, hogy finomságokkal lepi meg őket. Kiegészítők minőségi és ellenálló anyagból készültek, egészségre ártalmatlan festékekkel a gyerkőcök maximális biztonsága érdekében.

Hamburger készlet kiváló kiegészítő játékkonyhákba, büfékbe, boltokba vagy akár kávézókba, de magában is hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni. Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Továbbá a játék menü készlettel fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek. Ez egy ideális ajándék minden gyermek számára, akik szívesen próbálnak ki új dolgokat, szeretnének gondoskodni szeretteikről és imádják a szerepjátékokat

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek40*25*13 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,6 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek