Háromkerekű roller Disney Oroszlán őrség Smoby magasságilag állítható kormánnyal sárga

Termék leírása

Kislánya vagy kisfia nagy rajongója az Oroszlán őrség rajzfilmsorozatnak? Ha igen, akkor ez a háromkerekű Smoby roller eme kedves mesemotívummal díszítve ideális ajándék lesz csemetéje számára. A roller megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól. A roller csodszép élénk sárga színben pompázik, domináns része a rollernek a kormányt díszítő Oroszlán őrség mesemotívum. Gyerkőcére nagyszerű kalandok várnak felfedezésre ezen a szuper háromkerekű rolleren. A roller stabil háromkerekű rendszerrel lett kialakítva, ami a háromkerekű roller egyszerű és intuitív irányítását teszi lehetővé.

Rollerezés közben kis örökmozgó gyermek átmozgatja izomzatát és javul motorikája is. Gyerek háromkerekű roller szintén nagyon jó hatással van az észelés és reflexek fejlesztésére. A magasságilag állítható kormány csúszásmentes és egyben bársonyos tapintású foganytúi még nagyobb biztonságot nyújtanak a gyerekek számára és természetesen a járgány így együtt növekszik a csöppséggel. Kormány maximálisan 70 cm-ig állítható. Háromkerekű roller nem csupán minőségi kerekekkel van felszerelve, de egyben tartósak, csúszásmentesek és halk haladást biztosítanak. A roller fellépője stabil, csúszásmentes, együtt a teljes fémvázzal csöppsége biztonságosan indulhat a kalandok felfedezésére.

Viszont a biztonságosabb rollerezés érdekében egy szülő se feledkezzen el a védőfelszerelés vásárlásáról sem, elsősorban a térd-, csukló-, kӧnyӧkvédők és sisak alkalmazása a legfontosabb. Francia Smoby vállalat a legnagyobb gyerekjátékokat gyártó vállalatok közé tartozik a világon köszönhetően a minőségi és csodaszép külcsínben pompázó termékeinek. Smoby gondoskodik a gyermekek maximális biztonságáról és a mesés motívumok hűséges megjelenítéséről. Minden Smoby termék szigorú ellenőrzésen megy keresztül a gyártás mindegyik szakaszában, hogy a gyerkőcök csakis a legjobb minőségű játékokat kapják majd kézhez.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek55*32*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei25*44*15 cm
Teljes hosszúság55 cm
Tolókar magassága67 - 70 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,2 kg
KerekekRubber
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.