Háromkerekű roller Jégvarázs Mondo táskával

Termék leírása

A Frozen kedvelt mese ábráival díszített Mondo háromkerekű roller egy egyedi és magas minőségű kis járgány, amely megfelel a legszigorúbb európai biztonsági szabványoknak. Ez a páratlan roller alacsony súlyának kӧszӧnhetően már 3 éves kortól alkalmas. A mesés kis járgyány gyӧnyӧrű és egyéni kivitelezése minden kislányt lenyűgӧz. A Frozen mese képével ékesített  fellépő felület csúszásmentes és nagyon stabil, ezzel garantálva a lehető legbiztonságosabb száguldást. 

háromkerekű gyerek roller három minőségi szilikon kerékkel rendelkezik, melyek szükség esetén nagyon egyszerűen leszerelhetők és újakra cserélhetők. Az átlátszó szilikon kerekek ellenállnak a sérüléseknek és biztosítják a kényelmes vezetést. A roller szerkezete szilárd fém és ellenálló műanyag kombinációja. A Frozen gyerek roller kormánymagassága a gyermek igényei szerint állítható, így a járgány együtt nő a gyermekkel. Markolatai csúszásmentesek és egyúttal kellemes tapintásúák. Az egész roller a népszerű Frozen mesemotívum csodás rózsaszín és kék színeiben tündӧkӧl.

A kis járgány elválaszthatatlan kiegészítője a praktikus, mesemotívummal díszített levehető kistáska. A Mondo egy sok éves tradícióval rendelkező olasz minőségi gyerekjátékokat gyártó cég. A rollerezés remek módja a testmozgásnak és a gyerekek egyenesen imádják az ilyen forma szórakozást. Mondo gyerek roller három kerekének kӧszӧnhetően sokkal stabilabb és biztonságosabb a hagyományos rollerekkel szemben ezért használata már 3 éves kortól alkalmas. A biztonságosabb rollerezés érdekében ajánlatos a védőfelszerelés használata, elsősorban a térd-, csukló-, kӧnyӧkvédők és sisak alkalmazása. A roller terhelhetősége maximum 20 kg.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyOlasz gyártmány
A csomagolás méretei48*14*23 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelés20 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.