Háromkerekű roller Disney Hercegnők Smoby magasságilag allítható kormánnyal rózsaszín

Termék leírása

Minden kislány igazi kis hercegnő szeretne lenni. Gyerek háromkerekű roller Disney Hercegnők mesemotívummal meggyőzi kis hercegnőjét, hogy valódi mesébe csöppent. Csodaszép roller rózsaszín színben kislányoknak 3 éves kortól ajánlott. A roller kormányát három bájos és nagyon szép hercegnő díszíti. Háromkerekű roller garantáltan elnyeri kislánya szívét első pillantásra. A roller minőségi teljes fémvázzal rendelkezik, mely kombinálva a stabil háromkerekű rendszerrel biztonságosan elszállítja kis utasát bárhova, ahova csak szeretné.

A roller kormánya maximálisan 70 cm magasságig állítható, így a menő járgány együtt növekszik kis tulajdonosával, alkalamzkodik igényeihez. Teljes méretei a rollernek 52*32*72 cm. A roller összecsukható és egyszerűen kezelhető, teljes tömege 2,5 kg. Kislányának nem kell megijednie az úttest egyeletlenségétől sem, hisz a halk és megbízható gumikerekek csúszásmentes bevonattal vannak ellátva, tehát nem fenyegeti őt megcsúszás veszélye. A halk kerekek biztosítják a kis hölgyike számára a halk és zavartalan haladást.

A csúszásmentes markolat is hozzájárul a minőségi és kényelmes rollerezéshez, így a kis hercegnő bátran indulhat kis hercege keresésére. A biztonságosabb rollerezés érdekében ajánlatos a védőfelszerelés használata, elsősorban a térd-, csukló-, kӧnyӧkvédők és sisak alkalmazása, melyekről a szülőknek nem szabad elfeledkezniük. Gyerekjátékok a francia Smoby vállalattól kreatív külcsínben és részletgazdagon lettek megalkotva.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek55*32*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei25*44*15 cm
Teljes hosszúság55 cm
Tolókar magassága67 - 70 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,2 kg
KerekekRubber
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.