Roller Frozen Smoby háromkerekű, állítható kormánnyal 2,5 évtől

Termék leírása

A Frozen - Jégvarázs közkedvelt mese ábráival díszített Smoby gyerek roller a legmegfelelőbb ajándék kis hercegnője részére. A roller elülső részét Anna és Elsa hercegnők ábrája díszíti, akiket minden kislány kedvel világszerte. A Smoby gyerek roller három kerekének és alacsony súlyának kӧszӧnhetően sokkal stabilabb és biztonságosabb a hagyományos rollerekkel szemben, ezért használata már 2,5 éves kortól alkalmas. A háromkerekű gyerek roller három minőségi szilikon kerékkel rendelkezik, melyek szükség esetén nagyon egyszerűen leszerelhetők és újakra cserélhetők.

Az átlátszó szilikon kerekek ellenállnak a sérüléseknek és biztosítják a kényelmes haladást. A roller szerkezete szilárd fém és ellenálló műanyag kombinációja. A Frozen gyerek roller kormány magassága a gyermek igényei szerint állítható, így a járgány együtt nő a gyermekkel. Markolatai csúszásmentesek és egyúttal kellemes tapintásúák. A Frozen mese képével ékesített fellépő felület csúszásmentes és nagyon stabil, ezzel garantálva a lehető legbiztonságosabb száguldást. Rollerezés alatt ajánlott a védőfelszerelés használata, főleg a térd, könyökvédők és sisak is egyben.

A roller terhelhetősége maximum 20 kg. A roller a neves francia Smoby vállalat műhelyéből származik, mely már éveken keresztül büszkélkedik a legszebb és legminőségibb játékokkal. Smoby vállalat a gyártás során nagy figyelmet szentel a játékok maximális biztonságosságára és egyediségére. A Smoby játékok tapintásra kellemesen bársonyosak a gyermek kezecskékhez. A legjobb minőségben készülnek, ezért is a Smoby roller tökéletes választás minden kis hercegnő részére 2,5 éves kortól.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor2.5 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek55*32*65 cm
Termék magassága65 cm
A csomagolás méretei45*15*33 cm
Teljes hosszúság55 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,16 kg
Maximum terhelés20 kg
Színakvamarinkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.