Roller Hercegnők Smoby háromkerekű

Termék leírása

A Disney Hercegnők kedvelt mese ábráival díszített Smoby háromkerekű gyerek roller egy egyedi és magas minőségű kis járgány, amely megfelel a legszigorúbb európai biztonsági szabványoknak. Ez a fantasztikus és stabil roller alacsony súlyának kӧszӧnhetően már 3 éves kortól alkalmas. A mesés kis járgyány gyӧnyӧrű és egyéni kivitelezése minden gyerkőcӧt lenyűgӧz. A Disney Hercegnők mese képével ékesített fellépő felület csúszásmentes és nagyon stabil, ezzel garantálva a lehető legbiztonságosabb száguldást. A háromkerekű gyerek roller három minőségi szilikon kerékkel rendelkezik, melyek szükség esetén nagyon egyszerűen leszerelhetők és újakra cserélhetők.

Az átlátszó szilikon kerekek ellenállnak a sérüléseknek és biztosítják a kényelmes vezetést. Az első kerék átmérője 15 cm, a hátsó kerekeké 13 cm. A roller talajtól való magassága 4 cm. Terhelhetősége maximum 20 kg. A háromkerekű szerkezete kӧnnyű szilárd fém és ellenálló műanyag kombinációja. A Hercegnők gyerek roller kormánymagassága a gyermek igényei szerint állítható, így a járgány együtt nő a gyermekkel. Markolatai csúszásmentesek és egyúttal kellemes tapintásúák. Az egész roller a népszerű Disney Hercegnők motívum csodás rózsaszín és lila színeiben tündӧkӧl.     

A kis járgány kormányát  a mesemotívummal díszített kiegészítő gazdagítja. A Smoby  francia gyártó cég már hosszú éveken keresztül büszkélkedik kiváló minőségű játékok gyártásával. A rollerezés remek módja a testmozgásnak és az egyensúlyérzék fejlesztésnek. A gyerekek egyenesen imádják az ilyen forma szórakozást. A Smoby gyerek roller három kerekének kӧszӧnhetően sokkal stabilabb és biztonságosabb a hagyományos rollerekkel szemben. Mindamellett a biztonságosabb rollerezés érdekében ajánlatos a védőfelszerelés használata, elsősorban a térd-, csukló-, kӧnyӧkvédők és sisak alkalmazása. A rollerezés remek és izgalmas szabadtéri kikapcsolódás, amely nem csak erősíti a végtagok izomzatát, de a gyerkőcӧk általa gyorsabbá, fürgébbé, határozottabbá vállnak és emellett ismerkednek a kӧzlekedés alapszabályaival.

Doprava 59
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek55*32*65 cm
Termék magassága65 cm
A csomagolás méretei33*15*45 cm
Teljes hosszúság55 cm
Állítható magasságIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2.50 kg
Maximum terhelés20 kg
Kerekekgumené, tiché a protišmykové
Megjegyzésnastavitelna rucka 5 cm
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek