Roller Oroszlán őrség Smoby háromkerekű állítható kormánnyal

Termék leírása

Háromkerekű roller a Oroszlán őrség (Lion Guard) mese dizájnban egy gyönyörű és kivételes roller gyerekek részére már 2,5 éves kortól. Szikrázó zöld-sárga színkombináció és mesemotívum tökéletessé varázsolja a roller külsejét. Gyerek roller könnyű, köszönhetően a 3 keréknek maximálisan stabil és sima haladást biztosít. Gyerek háromkerekű roller kerekei védve vannak a sérülések ellen, de szükség esetén egyszerű eltávolításuk és cseréjük. A kormány csúszásmentes és egyben bársonyos tapintású foganytúi még nagyobb biztonságot nyújtanak a gyerekek számára. A roller fellépője stabil, csúszásmentes és oroszlán mesemotívum teszi még érdekesebbé. A roller kormányát az Oroszlánkirály mese ábrája díszíti.

Mesés háromkerekű roller sokkal stabilabb, mint klasszikus kétkerekű társai, ezért ne is habozzon és szerezze be kis örökmozgó gyerkőce számára. Roller teherbírása 20 kg. Rolleren keresztül a gyerek elsajátítja az egyensúlyérzék megtartását, fejleszti mozgáskészségét és motorikus képességeit. Roller erősíti a végtagok izomzatát és még több időt töltenek a gyerkőcök a friss levegőn. Nem utolsó sorban megfelő formája az észlelés és reflexek fejlesztésére. Rollerezés alatt ajánlott a védőfelszerelés használata: térd-, könyök és csuklóvédők, illetve védősisak is elengedhetetlen. 

Smoby neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag erős, ellenálló, de egyben lágy és sima a babaőrhöz. Tapintásra bársonyos benyomást kelt. A játékok élei lekerekítettek, hogy a gyerkőcök mindig biztonságban legyenek a játékokkal. A játékok színei serkentik a gyerekek fantáziáját, elképzelőerejét, felkelti a kicsik figyelmét. Roller mesemotívummal tökéletes ajándék legkisebbek számára. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a biztonsági szabványoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor2.5 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek55*32*65 cm
Termék magassága65 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,16 kg
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.