Háromkerekű roller Mása és a medve Smoby magasságilag állítható kormánnyal rózsaszín-sárgás

Termék leírása

Háromkerekű gyerek roller Mása és a medve a Smoby vállalattól egy stabil és megbízható választás gyermeke számára. A roller csodaszép mesés külcsínét minden kis rajongó értékelni fogja, akik kedvelik ezt a népszerű orosz mesét. Gyerek roller megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól és az első ámulattól, melyet a csodálatos külcsíne szerez a csöppségeknek, még mókás kalandokban is lesz részük. A roller teljes tömege 2,2 kg, ezért is minden felületen megfelelő haladást biztosít. 

Számíthat a három minőségi és halk kerék stabilitására kombinálva tartós teljes fémvázzal. A roller halk kerekei csúszásmentes felülettel vannak bevonva. A roller kormánya magasságilag állítható, markolata kellemes a tapintásra és csúszásmentes, így a járgány teljes mértékben alkalmazkodik a csöppség igényeihez, együtt növekszik a gyerkőccel. Gyerek háromkerekű Smoby roller kormánya magasságilag állítható maximálisan 70 cm-ig. A roller fellépő része szintén tartós és Mása és a medve mesemotívum díszíti. 

A biztonságosabb rollerezés érdekében ajánlatos a védőfelszerelés használata, elsősorban a térd-, csukló-, kӧnyӧkvédők és sisak alkalmazása. Háromkerekű rollerek a francia Smoby vállalat műhelyéből örömet és boldogságot hirdetnek gyerekeknek világszerte. A Smoby gyerekjátékok kreatív és precíz kidolgozással tűnnek ki az európai piacon. Francia Smoby vállalat a vezető gyerekjátékokat gyártó vállalatok közé tartozik a világon köszönhetően a minőségi és csodaszép külcsínben pompázó biztonságos termékeinek.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek55*32*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei25*44*15 cm
Teljes hosszúság55 cm
Tolókar magassága67 - 70 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,2 kg
Maximum terhelés20 kg
KerekekRubber
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.