Háromkerekű roller Paw Patrol Mondo narancssárga 24 hó-tól

Termék leírása

Háromkerekű roller az olasz Mondo műhelyéből egy igazán egyedi és magas minőségű kis járgány sportolni vágyó gyerekek részére 2 éves kortól. Ez a fantasztikus és időtlen kivitelezésű roller alacsony súlyának kӧszӧnhetően könnyen becsomagolható kirándulásokra, nyaralásokra, nem foglal nagy helyet. A narancssárga-sárga színben pompázó járgány elbűvölő és egyedi külseje elvarázsol minden gyerkőcöt. Nagyszerű dísze a rollernek a kormányon található logó is, melyen a Mancs őrjárat mesesorozat népszerű kutyusai kaptak helyet. Tökéletes harmóniában áll a roller külcsínével, rengeteg boldog pillanatot visz a kicsik életébe. 

A Mondo roller két kerékkel van ellátva a hátsó részén, melyeknek köszönhetően nem kell az egyensúlyra odafigyelni a csöppségeknek a suhanás során. Ez egy nagyszerű első roller. A háromkerekű gyerek roller három minőségi szilikon kerékkel van felszerelve, melyek szükség esetén nagyon egyszerűen leszerelhetők és újakra cserélhetők. Az átlátszó szilikon kerekek ellenállnak a sérüléseknek és biztosítják a kényelmes vezetést. A roller szerkezete erős és ellenálló, hosszú éveken keresztül fogja gyermekeit szolgálni. Markolatai csúszásmentesek és egyúttal kellemes tapintásuak. Teherbírása a rollernek 20 kg.

A rollerezés remek módja a testmozgásnak és a gyerekek egyenesen imádják az ilyen szórakozást. Rollerezés során erősödik a gyerek izomzata, fejlődik motoros képessége, ezzel a rollerrel könnyen megszereti a mozgást és sportolást. A Mondo egy sok éves tradícióval rendelkező olasz minőségi gyerekjátékokat gyártó cég. Mondo hivatalos gyártója rengeteg licencelt terméknek ismert mesékből, sorozatokból, filmekből. A biztonságosabb rollerezés érdekében ajánlatos a védőfelszerelés használata, elsősorban a térd-, csukló-, kӧnyӧkvédők és sisak alkalmazása, melyeket kínálatunkban is megtalál. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyOlasz gyártmány
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.