Roller Verdák 3 Smoby háromkerekű állítható kormánnyal

Termék leírása

Háromkerekű roller a legújabb Verdák 3 mese dizájnban egy gyönyörű és eredeti roller gyerekek részére már 2,5 éves kortól. Szikrázó piros-sárga színkombináció és mesemotívum tökéletessé varázsolja a roller külsejét. Gyerek roller könnyű, köszönhetően a 3 keréknek maximálisan stabil és sima haladást biztosít. Gyerek háromkerekű roller három szilikon kerékkel van felszerelve, melyeknek szükség esetén egyszerű eltávolításuk és cseréjük. A kormány csúszásmentes és egyben bársonyos tapintású foganytúi még nagyobb biztonságot nyújtanak a gyerekek számára. A roller fellépője stabil, csúszásmentes. A roller kormányát a McQueen versenyautó ábrája díszíti.

Mesés háromkerekű roller sokkal stabilabb, mint klasszikus kétkerekű társai, ezért ne is habozzon és szerezze be kis örökmozgó gyerkőce számára. Roller teherbírása 20 kg. Rolleren keresztül a gyerek elsajátítja az egyensúlyérzék megtartását, fejleszti mozgáskészségét és motorikus képességeit. Roller erősíti a végtagok izomzatát és még több időt töltenek a gyerkőcök a friss levegőn. Nem utolsó sorban megfelő formája az észlelés és reflexek fejlesztésére. Rollerezés alatt ajánlott a védőfelszerelés használata: térd-, könyök és csuklóvédők, illetve védősisak is elengedhetetlen. 

Smoby neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag erős, ellenálló, de egyben lágy és sima a babaőrhöz. Tapintásra bársonyos benyomást kelt. A játékok élei lekerekítettek, hogy a gyerkőcök mindig biztonságban legyenek a játékokkal. A játékok színei serkentik a gyerekek fantáziáját, elképzelőerejét, felkelti a kicsik figyelmét. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a biztonsági szabványoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3years,2.5years
Származási helyFranciaország
Méretek55*32*65 cm
Termék magassága65 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.