Hátizsák Elefánt Bag Elephant toT's-smarTrike neoprén kék

Termék leírása

Játékos Bag Elephant Elefánt hátizsák a neves smarTrike gyártótól egy eredeti hátizsák, mely az elegáns és divatos toT's termékcsalád része. A termékcsalád gyerekeknek kiváló minőségű és praktikus kiegészítőket kínál, melyek közül nem hiányozhat egy elefántos hátizsák sem. Az elefánt-motívumú, praktikus hátizsák neoprénből - csúcsminőségű anyagból készült, melyet a strapabírás és vízállóság jellemez. Ennek köszönhetően a hátizsák ultrakönnyű és kiváló szigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik. Fiúk és lányok egyaránt értékelni fogják a gyönyörű színes dizájnt, és örülni fognak az új hátizsáknak, amibe a kedvenc játékaiktól vagy az óvodai finom ebédtől a kirándulásra szánt ruhákig bármit bepakolhatnak.

A játékos kialakítású toT's-smarTrike hátizsák kellően tágas, méretei 30*10*32 cm. A gyerekek minden bizonnyal értékelni fogják a praktikus oldalzsebeket a kulacs és az esernyő számára, valamint a kisebb, cipzáras elülső zsebeket, amelyekbe különféle apróságokat rejthetnek el. A hátizsák puha, párnázott vállpántokkal rendelkezik, amelyek állíthatóak és a gyermek magasságához igazíthatók. A hátizsák neoprén felülete könnyen tisztítható nedves ruhával, így a hátizsák a legigényesebb utak után is olyan lesz, mint újkorában. Az alaposan kidolgozott hátizsák minden gyermeket megörvendeztet eredeti megjelenésével, a szülőket pedig praktikumával.

SmarTrike egy elismert gyerek tricikli és roller gyártó vállalat, melynek termékei az egész világon nagyon közkedveltek és konkurencia mentesek. A legújabb sorozat termékei a smarTrike vállalatnak a toTs babaápoló kellékek a legkisebbek részére. Ez egy újító kategória, mely praktikus és stílusos segítséget nyújt szülőknek a picik mindennapos szükségleteinek kielégítésében. ToTs modern és elegáns kollekciót ajánl magasan minőségi termékekkel, mely tökéletesen tükrözi izlésüket. A kiegészítők a legjobb minőségű anyagokból készültek részletgazdagon kidolgozva.

Jellemzői

  • hátizsák neoprén anyagból gyerekeknek
  • oldalsó zsebek kulacsra és esernyőre
  • elülső cipzáras zsebek
  • állítható vállpántok
  • méretei 30*10*32 cm
  • játékos dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Méretek30*10*32 cm
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.