Iskolai nagy hátizsák Ergomaxx Cavalerie Florale Jeune Premier ergonomikus luxus kivitel 39*26 cm

Termék leírása

Az új tanév ugyanolyan mesés és tarka lesz, mint ez a hátizsák a lovacskákkal. Ismerkedjen meg a legújabb Jeune Premier iskolatáskával, mely már az első pillanattól fogva gyermeke nagy kedvence lesz és végigkíséri őt az iskolai napokon. A kék Ergomaxx Cavalerie Florale Jeune Premier iskolatáska követi a legújabb divattrendeket és odafigyel a gyerekek igényeire. A belga Jeune Premier márka műhelyéből származó Ergomaxx Cavalerie Florale iskolatáskába kiselsőse első látásra beleszeret. A vonzó dizájnos és időtlen iskolatáskára elég egy pillantást vetni és a gyerekek nap mint nap boldogan indulnak majd iskolába.

Egészség és biztonság

Luxus kék iskolatáska elsődlegesen alsótagozatosok részére lett kialakítva, tehát kisiskolások részére 6 éves kortól. Az iskolatáska elsőosztályú kialakításának köszönhetően 122-158 cm magas gyerkőcöknek ajánlott. Az üres hátizsák a maga 1,1 kg súlyával nem terheli a gyermek gerincét. A szülők garantáltan nagy előnynek vélik a táska puha anatómiailag formált hátrészét és maximálisan kényelmes párnázott vállpántjait, melyek komfortos viselést nyújtanak a kicsiknek. 

Az ergonomikusan alakított derék és mellkaspántok tökéletesen alkalmazkodnak a gyermek magasságához, testalkatához ezzel optimalizálva a súlyelosztást, az iskolatáska nem fog oldalra kilengeni haladás közben. A Jeune Priemer iskolatáska nagy előnye, hogy a gyermek magasságához is igazítható, igy a gyermek nem fogja túl magasan vagy túl alacsonyan sem a hátán viselni a táskát. Kialakításának köszönhetően viselése gondtalan, hisz hátrésze jól szellőzik, így gyermeke háta nem fog izzadni sem. Természetesen a vállpántok állíthatóak, így teljes mértékben igazítható kisiskolása igényeihez. 

Alapanyag

Az első iskolanap az új iskolatársakkal való barátkozásról és a tanárok megismeréséről szól, de természetesen nagyon fontos szerepet játszik az új iskolatáska is. A Jeune Premier Ergomax iskolatáska minőségi vízhatlan poliészterből készült, mely bőr hatással bír, így tisztítása is nagyon egyszerű. E könnyű, ellenálló anyag ráadásul szennyeződéstaszító is. Ezen elsőosztályú alapanyagnak köszönhetően a hátizsák nem ázik át, akkor sem ha kisiskolása otthon felejti az esernyőjét. És mint minden Jeune Premier termék, a Ergomaxx hátizsák is 100%-ban vegán.

Tárhely

A kék ergonomikus Jeune Premier iskolatáskánál nem csak a külcsíne, de a belső kialakítása is lenyűgöző. A 18 literes táskába minden iskolai kellék helyet talál. Belterét két nagy rekesz alkotja, melyben a tankönyvek, füzetek, tolltartó és a tízórai is játszva elfér. A rekeszeket zsinórral és mágneses zárral egyaránt betudja majd kisiskolása zárni. A táska belsejében a gyerkőcök praktikus laptop tartót is találnak, mely akár füzetek tárolására is kihasználható, hogy a szükséges iskolaszerek fixen a helyükön maradjanak. A táskáról természetesen nem hiányozhat a praktikus elülső zseb apróságok tárolására és oldalsó zseb sem, mely cipzárra záródik. 

Dizájn

A Jeune Premier iskolatáska tervezői beleadtak mindent, hiszen maguk is érintett szülők és tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek sokkal szívesebben tipegnek az iskolába egy olyan táskával a hátukon, amely csodálatot vált ki a többiekből. Felejtse el az unalmas tucattermékeket és merüljön el a kék háttéren feltűnő színes pacik révén a fantázia világába. A Jeune Premier iskolatáskába való pakolás sokkal kellemesebb és vidámabb lesz a szépséges lovacskák társaságában. A kézzel készített formatervezés már az első látásra olyan eredetiség jeleit hordozza, amelyet máshol csak nehezen talál, így kiselsőse okkal lesz büszke a csodaszép új iskolatáskájára. 

Jellemzői

 • nagy iskolatáska gyerekeknek 6 éves kortól
 • elsőtagozatosok részére ajánlott
 • 122-158 cm magas gyerekek részére
 • súlya 1,1 kg
 • térfogata 18 liter
 • méretei 39*26*18 cm
 • 2 nagy rekesz
 • elülső és oldalsó zseb
 • laptop tároló
 • állítható vállpántok
 • ergonomikus formatervezés
 • magasságilag állítható rendszer
 • deréköv
 • vízhatlan szennyeződéstaszító anyag
 • kézzel rajzolt egyedi dizájn
 • Belgiumban tervezve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Méretek39*26*18 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.