Hátizsák nyuszi Kids Lunch Box Bunny toT's-smarTrike félvállas, neoprénből

Termék leírása

Egyedi Kids Lunch Box Bunny hátizsák a neves smarTrike vállalat műhelyéből egy modern termék, mely az elegáns és trendi toT's sorozat kiemelkedő része, amely praktikus kiegészítőket rejt magában gyerekek részére csúcsminőségben. Praktikus hátizsák füles nyuszkó motívummal díszítve neoprénből készült - ami egy csúcsminőségű anyag, mely erős és vízhatlan. Ennek hatására a hátizsák ultrakönnyű és kiváló szigetelő tulajdonságokkal bír. Kisfiúknak és kislányoknak már 3 éves kortól ajánlott, akik értékelni fogják a hátizsák aranyos dizájnját, és nagy örömmel csomagolják majd a tízórait vagy uzsonnát új táskájukba. 

Előnyei a Kids Lunch Box hátizsáknak

  • félvállas hátitáska
  • átlátható, jól pakolható fő rekesz belső zsebbel
  • minőségi neoprénből az egyszerű tisztítás és élelmiszerek megfelelő tárolása érdekében
  • állítható vállpánt
  • minőségi cipzáras megoldás az egyszerű hozzáférés érdekében
  • modern időtlen dizájn

Gyerkőcök nagy örömmel vetik bele magukat a hátizsákba való pakolásba, hisz tágas rakodó rekesszel rendelkezik és egy kisebb belső zseb is a kedvükre lesz apróságok tárolására. Táska teljes mértékben alkalmazkodik a gyermek igényeihez köszönhetően az állítható vállpántnak. Táska felülete egyszerűen tisztítható nedves szivaccsal. A részletekig kidolgozott hátitáska gyerekeknek nem csupán praktikus, de legkisebb részletik átgondolt. Méretei a hátizsáknak 19*8*23 cm. Kisebb gyerkőcök számára tökéletes kiegészítő ovodába, látogatások vagy kirándulások alkalmával.

SmarTrike egy elismert gyerek tricikli és roller gyártó vállalat, melynek termékei az egész világon nagyon közkedveltek és konkurencia mentesek. A legújabb sorozat termékei a smarTrike vállalatnak a toTs babaápoló kellékek a legkisebbek részére. Ez egy újító kategória, mely praktikus és stílusos segítséget nyújt szülőknek a picik mindennapos szükségleteinek kielégítésében. ToTs modern és elegáns kollekciót ajánl magasan minőségi termékekkel, mely tökéletesen tükrözi izlésüket. A kiegészítők a legjobb minőségű anyagokból készültek részletgazdagon kidolgozva.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Méretek19*8*23 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,2 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.