Hátizsák szerszámokkal Verdák 3 Smoby összerakható kisautóval McQueen

Termék leírása

Smoby gyerek hátizsák szerszámokkal és összeszerelhető kisautóval közkedvelt Verdák - Cars mesemotívumban pompázik. A hátizsákban a kisfiúkra szerszámok és McQueen kisautó vár, melyet újra és újra összeszerelhetnek. Praktikus hátizsák kisautóval és szerszámokkal olyan kisfiúk részére ajánlott 3 éves kortól, akik saját kis szerelőműhelyre vágynak. Ezzel a játékkészlettel kisfiából igazi kis autószerelő válik. Szett Smoby szerszámokkal minőségi alapanyagokból készült, melyek ellenállóak és hosszú évek során keresztül fogják gyerkőceit szolgálni. Játékok élei lekerekítettek, hogy a gyerekek a játék során biztonságban játszhassanak és ne kelljen tartani sérülésektől.

Hátizsák szép piros és fekete színkombinációban pompázik, mely tipikus a Verdák 3 mesére. A hátizsákban található csavarhúzó, mely nélkülözhetetlen a McQueen kisautó összeszereléséhez. A szerszámok minőségi műanyagból készültek, mely ellenálló és kellemes a tapintásra. Úgy lettek a szerszámok kialakítva, hogy a gyerekek kényelmesen a kezükbe foghassák azokat és biztonságos játékot nyújtsanak számukra. Az egész játékos szettel, beleértve az összeszerelhető kisautót, a kis autószerelők sok mókás pillanatot fognak eltölteni. Hála a praktikus hátizsáknak, mint az igazi autószerelőknek, minden szerszámuk egy helyen lesz. Ez egy ideális kiegészítő gyerek szerelőműhelyhez a francia Smoby vállalat műhelyéből. Méretei 20*8*28 cm.

Gyerekek a részletgazdagon kivitelezett dizájnban páratlan Smoby játékkal sok mókás pillanatot fognak átélni. Elsajátítanak alapvető szerelési technikákat, melyen keresztül javul finom motorikus képességük és manuális ügyességük. Gyerek ezen a játékon keresztül megismerkedik egyes szerszámokkal és azok kihasználhatóságával. Ezek az ismeretek nagyon fontosak lesznek majd a gyerek fejlődésében. Smoby francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, amelyek minőségiek és ellenállóak. A termékek megfelelnek az európai szabványoknak. Francia Smoby márka garancia a minőségre hosszú éveken keresztül bizonyított existenciája alatt. A felhasznált alapanyag a Smoby játékoknal erős és ellenálló, egyben nagyon lágy és bársonyos a tapintásra. A Smoby játékok színkivitelezése pedig nagyban serkenti a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek20*8*28 cm
Termék magassága28 cm
Tömeg0,35 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.