Házikó Barátok Smoby konyhasarokkal és elektronikus csengővel

Termék leírása

Friends House házikó a francia Smoby játékgyártótól egy fantasztikus játszóházikó, melyben több gyerkőc is egyszerre tud játszani és kényelmesen elférnek. A házikó falai fehérek, szürke-narancssárga és zöld részletekkel. Az egyedi színkombinációnak köszönhetően a házikó a kert vagy udvar éke lesz. A házikó stabil, szilárd és biztonságos. A kerti házikó tömege 33,5 kg, így ellenáll az időjárás viszontagságainak is, stabilan és szilárdan áll a talajon. A házikó teljes magassága 172 cm. Az aljzat méretei 221*155 cm. Érdekes kiegészítése a háznak a konyhasarok, mely fel van szerelve mosogatótálcával az edényekre és néhány akasztóval a konyhai eszközök tárolására.

Hogy a játék teljesen valós legyen a gyerkőcöknek a konyha fel van szerelve edény és evőeszköz készlettel 2 személy részére. Ezeknek a segítségével a kicsik megfőzhetnek a konyhában, az elkészített ételt pedig a piknik asztalon el is fogyaszthatják. A piknik asztal padokkal szintén a házikó része. Étkezőasztalként is ki lehet használni a házikó belterében. A házikó elülső részén bejárati ajtó, 2 nagy ablak és egy kisebb ablak van felül kialakítva. A konyhasarok nyitott ablakkal van kialakítva, melyen kereztül lehet az ételt felszolgálni. A második nagyobb ablak alatt virágtartó található, melybe a kicsik virágokat ültethetnek és nevelhetnek. Az oldalsó asztalka méretei 55*38 cm. Az ajtó méretei 91 cm és szélessége 41 cm. A csomag tartozéka 2x AAA/1,5V/LR03 elemek is.

A házikó hátsó részén felezett rácsos ajtó található, 2 nagy ablakkal és egy kisebb ablakkal a felső részen. Közkedvelt része a házikónak az elektronikus csengő, mely minden egyes látogatót kedves dallammal fogad. A Smoby házikó egedisége, hogy felülete speciális anti UV szűrővel van ellátva, mely védi a műanyagot a káros sugarak ellen. UV szűrő garancia, hogy a színek hosszú évek sorá át is megtartják élénkségüket. A házikó alkalmas kisfiúknak és kislányoknak egyaránt 3 éves kortól, de idősebb gyerkőcök is szívesen játszanak majd a házikóban. Nagyon egyszerű módon lehet szét és összeszerelni. Beltere tágas, több gyerkőc befogadására is alkalmas.

A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló stimuláló környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. A Smoby játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A Smoby egy francia gyerekjáték gyártó, amely garancia a házikó minőségére és ellenálló képességére. Európai előírásoknak megfelelően készült. A Smoby francia márka garancia a minőségre, ezt bizonyítja fennmaradásának hosszú ideje is. Ha legjobbat szeretné gyermeke részére, akkor válassza a Smoby márkát. A Smoby játékok garantálják, hogy gyermeke és annak barátai biztonságban, órákon keresztül fognak majd szórakozni a játékokkal. Kerti házikó gyerekeknek a legújabb építeszeti trendek alapján lett kialakítva. Melyik gyerkőc ne szeretne egy ilyen nagyszerű házikót, melyben hosszú órákon keresztül játszhat a barátaival?

Jellemzői

  • egyedi gyerek házikó konyhasarokkal
  • stabil és ellenálló konstrukció
  • minden kertbe és udvarra nagyszerű
  • dombor díszítés a falakon
  • piknik asztal padokkal
  • étkezőkészlet 2 személyre és edénykészlet
  • magassága 172 cm
  • tágas beltér több gyerkőc számára
  • gyönyörű élénk színek
  • műanyag speciális anti UV szűrővel fakulás ellen
  • lekerekített élek
  • minőségi francia termék
  • 3 éves kortól ajánlott
  • unisex
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek217*155*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg34,50 kg / 39,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.