Termék leírása

Modern Chef House DeLuxe házikó kerti büfével, konyhácskával és bolttal a francia Smoby vállalat csúcstervezői kezemunkája és tökéletes választás gyerekek részére már 2 éves kortól. Kis kuckó új szerepélményekkel gazdagítja a kicsiket - megtanulják saját kis büféjüket vezetni, magukra öltik a kukta és boltos szerepét, szórakoztató módon ismerkednek a felnőttek világával. Időtlen koncepció számos kiegészítővel és tartozékkal büszkélkedik, minden kreatív gyerkőcöt elvarázsol, kik teret kapnak elképzeléseik és ötleteik megvalósítására. A házikó bel- és kültéren egyaránt kihasználható, kerti ünnepségek, bulik kedvenc főtere lesz.

A házikó szürke tetőszerkezete valósághű benyomást kelt, türkíz és fehér színű falak felülete tégla és fa dombormintával lett még egyedibbé varázsolva. Részét képezi a teljes bejárati ajtó levélbedobónyílással és 3 dizájnos nyílással, 2 ablak zsalugáterrel és 2 kerek ablaknyílás, így a forró nyári napokon a kellemes hűsítő szellő felfrissíti majd a házikó belterét. Az egyik nagy ablaknyílás felett külön előtető lett kialakítva, alatta a kiszolgáló pult, melyen keresztül gyermeke a vásárlókkal tud kommunikálni, felvenni a rendelést, számlázni és kiadni az ételeket. A zsalugáterekre információs táblák is felfüggeszthetőek, melyekre krétával lehet feltüntetni a napi menüt, információt az árakról, nyitvatartási időt. A váratlan vendégek az ajtó mellett helyet kapott elektronikus csengőn tudják jelezni jöttüket. 

A házikó tágas belterében konyhabútor vár a kis vállalkozókra integrált sütővel és hűtőszekrénnyel, továbbá mosogatótálca, tányéros polc, kampók a konyhai eszközök felfüggesztésére és fűszertartó polc a megrendelések felcsíptetésére is a konyhácska részét képezik. Főszakácsok nagy elégedettséggel veszik birtokba a lángot imitáló főzőlapot grillezővel, mely teljesen valósághű benyomást kelt. A 38 kiegészítő a szórakozást még magasabb szintre emeli. A kiegészítők közé tartozik a kecsöp, mustár, gyümölcslé, palacsintasütő palacsintával, csirke, virsli, hamburger, különböző sütik, sótartó, fűszertartó, üdítős palack, villa, kés, merőkanál, étkészlet 2 tányérral, 2 pohárral, tálca és zöld alátét. 

Ügyeskezű boltosnak az integrált pénztárgéppel a munka nagyon könnyen fog menni, főképp, hogy a pénztárgépen a termékek ábrái és számológép is a munka egyszerűségét fogja elősegíteni. Természetesen a pénztárgép mellől nem hiányozhat egy játék mikrofon sem. A bankkártyával fizető vásárlók elégedettsége érdekében a pénztárgép kártya leolvasó készülékkel lett kibővítve, melybe egyik oldaláról a bankkártya helyezhető be, másik oldaláról pedig a számla végösszeggel. Ez a nagyszerű házikó hosszú ideig fogja szolgálni és szórakoztatni a gyerekeket. Játszadozás közben a kicsik megtanulnak együttműködni, szétosztják a szerepeket egymás közt, kis ideig vásárlók lesznek, majd cserélnek és a büfé tulajdonos szerepébe bújnak, akinek a feladata a rendelések feljegyzése, főzés, sütés, a vásárló kiszolgálása és természetesen a pénzösszeg fogadása. A tulajdonos feladata lesz, hogy a vásárlók/vendégek elégedetten távozzanak. Játék közben a gyerekek tudatosítják magukban, hogy mivel is jár egy szakács munkája. Játék közben fejlődik kommunikációs készségük, finom motorikus és mozgási képességeik, játékon keresztül közelebb kerülnek a felnőttek világához, megerősödik felelősségtudatuk.

Csomagban megtalálható minőségi padlóburkolat is, melynek kihasználhatósága többrétű - ház körül terasz vagy akár járda, de akár beltér padlózatának kialakítására is tökéletes. A padlóburkolat négyzet alakú, a négyzetek összeillesztése egyszerű és zökkenőmentes, klipsz-zár rendszernek köszönhetően, szerszámra sincs szükség. Padlóburkolat 100% újrahasznosítható elsőosztályú műanyagból készült, mely nem szennyezi a környezetet sem. Légáteresztő és védőfelületet képez a házikó és a talaj közt, a kis kuckó belterét otthonosabbá és praktikusabbá is varázsolja, hisz a kicsik sima és tiszta talajon tudnak mozogni. A padlóburkolat felülete anit UV szűrővel lett kezelve, csúszásmentes. 

Szintén házikó részét képezi a kültéri piknik asztal padokkal, ahol a csöppségek megpihenhetnek, étkezhetnek vagy társasozhatnak is. Kis kertészek boldogan veszik birtokba a 2 virágtartóval felszerelt előkertet, melyet kedvük szerint helyezhetnek el a házikó körül. Saját kis kertecskét nevelhetnek, saját virágokkal növényekkel. Házikó rengeteg módon bővíthető különböző kiegészítőkkel és tartozékokkal, melyek megtalálhatóak webáruházunkban. Ilyen kiegészítő például a vízeleveztő ereszcsatorna, mely a kis kertészek munkáját is megkönnyíti. 

Gyermek házikó tartós műanyagból készült, mely éveken keresztül fogja gyermekeit boldogítani. Felülete sima, tapintásra bársonyos. Kis kuckó élénk színkombinációban pompázik, csodaszép kivitelezését UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben. Házikó erős és stabil dupla fallal lett kialakítva, mely ellenáll az erős szélnek és az időjárás viszontagságainak. Méretei a házikónak 125*132*136 cm és teljes magassága 135 cm. Smoby házikó nagyon egyszerűen és könnyen össze- illetve szétszerelhető.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, tapintásra bársonyosak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.

Jellemzői

 • többfunkciós házikó büfével és bolttal
 • minőségi műanyag padlóburkolat
 • elektronikus csengő
 • kültéri piknik asztal padokkal
 • további kiegészítőkkel bővíthető
 • 38-darabos kiegészítő készlettel
 • beltéri és kültéri használatra egyaránt
 • fiúknak és lányoknak 2 éves kortól
 • tartós és maximálisan stabil szerkezet
 • anti UV szűrővel kezelve fakulás ellen
 • 135 cm magas
 • tágas, több gyerkőc közös szórakozására
 • bársonyos tapintású műanyag lekerekített élekkel
 • modern francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek125*132*136 cm
Termék magassága136 cm
Munkafelület magassága49 cm
A csomagolás méretei120*50*92 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színtürkiz
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.