Házikó Chef House PalPlay konyhával

Termék leírása

A PalPlay gyerek játszóház 111 cm magas. A gyerek házikó csodás élénk pasztell színekben tündököl, kék, rózsaszín, zöld, narancssárga és barna színű. Szép színein kívül nagy előnye kinyitható sötétítői és kétszárnyú kerti bejárati ajtaja is. A gyermek házikó méretei 101*105*111 cm. A házikó biztonságosságát szilárd műanyag falai biztosítják. Kertje vagy udvara csodás kiegészítőjévé válik. A gyerekek hosszú órákat töltenek majd el házikójukban és gyerekkoruk részévé válik.

A házikó egyik oldalán egy konyhapult kapott helyet, nyitható ajtókkal és mosogatótállal. Másik oldalán egy kis kertecske tárul gyermeke elé. A PalPlay minőséges gyerekjátékok gyártójától származó gyermek játszóház világos, szellős és tágas. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A gyerek házikó minőséges és ellenálló anyagokból készült. Ebben az elbűvölő gyerek játszóházban kényelmesen játszik egy vagy egyszerre több gyerek is. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is.

A játszóház a fából készült házikókkal ellentétben szép színes, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A PalPlay gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek beteljesedett álma. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető, ezért ha gyermeke már nem használja, elrakása nem foglal sok helyet. Ez a gyermek kerti játszóház minden gyerkőc arcára mosolyt csal.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Méretek101*105*111 cm
Termék magassága111 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.