Házikó Corolle Playhouse Smoby 2 ablak árnyékolóval és elhúzható zsalugáterrel és 1 felezett ajtó UV szűrő 2 évtől

Termék leírása

Házikó Corolle Playhouse a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán csodás ajándék főleg kislányok részére már 2 éves kortól. A házikó elülső részén rózsaszín felezett ajtó található lágy virágmintával díszítve, mely az elhúzható zsalugáteren is látható. A házikó elegendően tágas, és 2 ablak árnyékolóval kiegészítve teszi még otthonosabbá. A házikót átjárja a friss levegő és meleg napsugár is, de bármikor, ha szükségét érzik a kicsik a zsalugáter behúzható, és tovább játszadozhatnak a kellemes félárnyékban. A házikó felülete UV védelemmel lett kezelve, tehát évek múltán is megtartja szépséges színét.

Házikó erős falakkal rendelkezik, stabilak, ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Lekerekített élek garantálják a biztonságos játszadozást, a műanyag felület tapintásra pedig kellemesen bársonyos. Méretei ennek az elsőosztályú házikónak 98*110*127 cm, magassága 127 cm, teljes hossza 110 cm. Házikó valósághű benyomást kelt köszönhetően a ház falán kialakított domborműnek, mely valódi építkezési anyagra emlékeztet, mint a valódi házak falain.

Corolle házikó az egyik legszebb házikó, lágy rózsaszín külcsín kellemes és otthonos környezetet teremt, melyet minden csöppség értékelni fog. Tágas házikóban testvérek és barátok együtt játszadozhatnak, miközben szocializálódnak és erősödik önbizalmuk is. Házikóban való játszadozás közben fejlődik a kommunikáció, szókincs, különböző szerepeket öltenek magukra a kicsik, házikóba költözve kedvenc játékbabájukkal akár a szülő szerepébe is bújhatnak. Csodaszép külcsín és a Corolle házikó színes motívuma fejlesztően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére is egyaránt. 

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Smoby márka garancia a francia minőségre, biztonságra és egyediségre.

Jellemzői

  • műanyag házikó csúcsminőségben Corolle motívummal
  • 3 ablak, 2 zsalugáterrel és 2 árnyékolóval
  • lágy virágminta és rózsaszín külcsín
  • tetőszerkezet imitáció
  • elsőrangú franca tervezők kezemunkája
  • erős és stabil
  • nagy súlyának köszönhetően ellenáll az időjárási viszonyoknak
  • minőségi francia termék
  • lekerekített élek, bársonyos felület
  • megfelelő fiúknak és lányoknak 2 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek98*110*127 cm
Termék magassága127 cm
UV szűrőIgen
Tömeg13 kg
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.