Házikó Farm House Starplast rózsaszín 24 hó-tól

Termék leírása

Starplast Farm House gyerek házikó egy csodás gyermek játszóház világos és sötét rózsaszín színekben. Legfőbbképpen kislányoknak alkalmas 2 éves kortól. A gyerek játszóház oldalain ablakok találhatóak sötétítőkkel. A gyerek házikó szellős és tágas. A  forró nyári napokon hűst és árnyékot biztosít, nagy ablakainak köszönhetően pedig mindig kellemes hűs szellő lengedezik benne. Egy gyermek házikó gyerkőce remek társa egész gyermekkorán át, hosszú órákat tölt majd el benne. Tágasságának köszönhetően egyszerre kettő vagy több gyermek is játszhat vele.

A gyerkőcök a gyerek házikóban kellemesen érzik magukat, árnyékban játszhatnak. A gyerek házikó belsejében egy asztalka is elhelyezhető, ahol a gyerekek rajzolhatnak, ebédelhetnek és megvendégelhetik barátaikat. A hátsó ablak nyitható sötétítőkkel van felszerelve és az egész gyermek házikó vidám matricákkal díszíthető. A játszóház magassága 128 cm és alapjának méretei 118*106 cm. A házikó biztonságosságát erős és ellenálló műanyagjai biztosítják. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is.

játszóház a fából készült házikókkal ellentétben szép színes, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A Starplast gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek beteljesedett álma. Gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető, ezért ha gyermeke már nem használja, elrakása nem foglal sok helyet. Ez a gyermek kerti játszóház minden gyermek arcára mosolyt csal.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Méretek118*106*128 cm
Termék magassága128 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.