Házikó Jóbarátok Friends House Smoby kerítéssel

Termék leírása

Házikó Friends House a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán modern kerti kuckó, melyben több gyerkőc is szívesen fog együtt szórakozni már 3 éves kortól. Egyedi házikó stabil szerkezettel és dupla falrendszerrel lett kialakítva, melyek ellenállnak a időjárás viszontagságainak. A kellemes színekben pompázó házikó köszönhetően az UV védelemnek hosszú idő után is megtartja élénk színkivitelezését. Valósághű házikó gyerekeknek stabil, erős és biztonságos, és nem mellékesen csodaszép ékévé válik a kertnek vagy udvarnak. Nem csupán a házikó szerez örömet a kisfiúknak és kislányoknak, hanem a piknik asztal padokkal és hosszú kerítés virágtartókkal, így a mókának semmi sem tud majd határt szabni.

Friends House házikó beltere nagyon tágas és kellemes. A részletgazdag kidolgozás nagyon élethű külsőt kölcsönöz a házikónak, ahová két bejáraton keresztül vezet az út. Házikó homlokzatáról természetesen nem hiányozhat a felezett bejárati ajtó posta bedobónyílással, 2 nagy ablaknyílás, 1 kisebb ablak a tetőrész alatt és az elektronikus csengő. Mint minden ház előtt, így itt is, zöld kerítés található virágládákkal felszerelve, a virágládákba a kis kertészek ültethetnek virágokat vagy fűszernövényeket, öntözhetik, gondoskodhatnak róluk. Köszönhetően a kis kertecskének feléled bennük a felelőségtudat és nagyon szép előteret kapnak a kerítésnek köszönhetően a kis kuckójuk előtt.

Kerti házikó falát fát imitáló dombormintázat díszíti, melyeken nagyon szép gyermek motívumok - cica, madarak, virág és kutyus is helyet kaptak. Szürke tetőszerkezet valósághű benyomást kelt, melyet szép kémény tesz még élethűbbé. Az oldalsó falak klasszikus tégla dombormintázattal lettek kivitelezve. Egyedi francia dizájn minden gyermek figyelmét felkelti. Házikóban való játék közben fejlődik a kicsik kommunikációs és nyelvi készsége, bővül szókincsük, szerepjátékok közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. A házikó élénk színkivitelezése serkentően hat a fantáziára és elképzelőerőre. A rengeteg kiegészítőnek és tartozéknak köszönhetően szintén fejlődik a gyerekek finom motorikája és a szerepjátékok még emelik a játékélményt is.

A gyerek házikó hátsó rácsos bejárata két kinyitható részből áll, de szintén megtalálható 2 nagy ablak és egy kisebb ablak is a házikó felső részén. Kerti házikó méretei 171*217*172 cm. Házikó teljes magassága 172 cm, hossza 217 cm. Elektronikus csengő 2xAAA/1,5V/LR03 elemekre működik. A házikó összeillesztése és szétszedése egyszerű. Friends House házikó hosszú évekig lesz a gyerkőcök kedvenc kis kuckója, hisz a gyártásnál elsőosztályú műanyag lett felhasználva, mely lágy, bársonyos érzést nyújt tapintásra, de egyben tartós és erős szerkezetű.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. Smoby játékok színkivitelezése serkentően hat a fantáziára és elképzelőerőre. Kerti házikót a legújabb építészeti újdonságoknak megfelelően alkották meg.

Jellemzői

 • egyedi házikó kerítéssel az elülső bejáratnál
 • stabil és tartós szerkezet
 • minden udvar és kert éke lesz
 • dombordíszítés a falakon 
 • piknik asztal padokkal
 • elektronikus csengő a bejárati ajtón
 • 172 cm magas
 • több gyerkőc közös szórakozására
 • csodaszép élénk színkivitelezés anti UV védelemmel
 • dupla falrendszer
 • lekerekített élekkel
 • minőségi francia termék
 • megfelelő 3 évtől
 • kisfiúknak és kislányoknak
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek171*217*172 cm
Termék magassága172 cm
A csomagolás méretei150*40*88 cm
Teljes hosszúság217 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg34,5 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.