Házikó Frozen Disney Playhouse Smoby felezett ajtó és 2 ablak árnyékolóval UV szűrő 2 évtől

Termék leírása

Házikó Frozen Disney Playhouse a francia Smoby vállalat műhelyéből nagy örömet szerez minden gyerkőcnek már 2 éves kortól, akik nagy kedvence a Jégvarázs mese. A házikó elülső részén felezett ajtó található, melyet Anna és Elza hercegnők ábrája díszít együtt Olaffal, a mókás hóemberrel. A házikó kisebb ablakait Kristof és Sven ábrái díszítik. Mesés házikó élményekkel teli játszadozást hoz a kicsik életébe a kedvenc mesehőseik társaságában. A házikó elegendően tágas, és 2 ablak árnyékolóval kiegészítve teszi még otthonosabbá. A házikót átjárja a friss fuvallat, de a forró nyári napokon félárnyékot is nyújt a rendületlen játszadozás közepedte. 

Házikó erős falakkal rendelkezik, stabilak, ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Lekerekített élek garantálják a biztonságos játszadozást, a műanyag felület tapintásra pedig kellemesen bársonyos. A házikó felülete UV védelemmel lett kezelve, így éveken keresztül megtartja szépséges külcsínét és nem fakul ki. Méretei ennek az elsőosztályú házikónak 98*110*127 cm, magassága 127 cm, teljes hossza 110 cm. Kerti kuckó bel- és kültéren is kihasználható, helytakarékos, könnyen össze és szétszerelhető. 

Házikó valósághű benyomást kelt köszönhetően a ház falán kialakított domborműnek, mely valódi építkezési anyagra emlékeztet, mint a valódi házak falain. Falairól virágtartók és állatkák köszönnek vissza, bejárat felett Smoby felirat díszeleg, alatta pedig két bájos pillangó kapott helyet. Gyerkőcök a házikóba kék felezett ajtón jutnak be, kis ablaknyílásokon pedig mókás lesz kikukucskálni. Tetőszerkezet valósághű benyomást kelt a tetőcserép imitációnak köszönhetően. 

Frozen házikó az egyik legszebb házikó köszönhetően az egyedi francia dizájnnak és elsőosztályú minőségnek. Tágas házikóban testvérek és barátok együtt játszadozhatnak, miközben szocializálódnak és erősödik önbizalmuk is. Házikóban való játszadozás közben fejlődik a kommunikáció, szókincs, különböző szerepeket öltenek magukra a kicsik. Nagyon fontos a gyerekekben feléleszteni a felelősségtudatot, ebben a házikó nagyon jó segítség lesz. Csodaszép külcsín és a házikó színes motívuma fejlesztően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére is egyaránt, kis lurkók szinte mesében fogják magukat érezni.

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Smoby márka garancia a francia minőségre, biztonságra és egyediségre.

Jellemzői

  • műanyag házikó csúcsminőségben Frozen motívummal
  • 3 ablak 2 árnyékolóval
  • tetőszerkezet imitáció
  • elsőrangú franca tervezők kezemunkája
  • erős és stabil
  • nagy súlyának köszönhetően ellenáll az időjárási viszonyoknak
  • minőségi francia termék
  • lekerekített élek, bársonyos felület
  • megfelelő fiúknak és lányoknak 2 éves kortól
  • elegendően tágas több gyerkőc számára
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek98*110*127 cm
Termék magassága127 cm
UV szűrőIgen
Tömeg13 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.