Házikó Fun Farm House Starplast rózsaszín 24 hó-tól

Termék leírása

Starplast gyerek házikó Fun Farm House gyönyörű rózsaszín-fehér krémszínű házikó aszimmetrikus falakkal, mesés motívumokkal díszítve. A kislányos házikó ablakai mintha táncolnának a falakra festett vidám gyerkőc figurákkal, virágokkal és lepkékkel. A hátsó ablak virágtartóval és kinyitható sötétítővel van felszerelve. A házikó biztonságos, ezt garantálja a szilárd és ellenálló műanyag konstrukció. A játszóházikó a bájos színével és az olalait díszítő vidám motívumokkal együttesen nagyszerű éke lesz a kertnek vagy udvarnak. Előnye, hogy nagyon egyszerű az össze és szétszerelése

A házikó ajtaján egy aranyos postaláda van felszerelve és az ajtó alsó részén pedig a kutyusnak van egy kis ajtó kialakítva. A házikó minőségi anyagokból készült, mely időtálló, évek hosszú során fog a gyerkőcöknek örömet szerezni. A kicsik a házikóban töltik majd a gyerekkoruk legszebb pillanatait. A vidám házikó méretei 118*106 cm és magassága 127 cm. Két éves kortól 6 éves korig ajánlott, főleg kis hercegnők részére. A házikó beltere tágas, így 2-3 gyerkőc is elfér benne kényelmesen. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. A házikó stabil és biztonságos.

játszóház a fából készült házikókkal ellentétben szép színes, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A Starplast gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek beteljesedett álma. Gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető, ezért ha gyermeke már nem használja, elrakása nem foglal sok helyet. Ez a gyermek kerti játszóház minden gyermek arcára mosolyt csal.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Méretek118*106*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei130*109*13 cm
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.