Házikó Fun Farm Starplast kerítéssel és kiskerttel 24 hó-tól

Termék leírása

Starplast gyerek házikó Fun Farm House kerítéssel egy gyönyörű házikó gyerkőcöknek aszimmetrikus falakkal. A falakat nagyon szép szivecske és lepke motívumok díszítenek. A hátsó ablak sötétítője kinyitható. Az ajtó postaládával van felszerelve és a család kis kedvencének is ki lett alakítva egy kutyabejárat. A házikó egyik oldalán egy nagyon szép, sárga kerítés lett kialakítva, mely bekeríti a kertnek való területet. Ezen a területen a kicsik növényeket ültethetnek vagy virágokat is nevelhetnek. A játszóházban töltött idő alatt fejlődik a kicsik kommunikációs készségük.

A házikó ösztönző környezete bővíti a kicsik szókincsét is. A gyerek házikó ellentétben a fa házikókkal szép színes, mely serkenti a kicsik fantáziáját, játékosságukat, történeteket és jeleneteket találnak ki játék közben. Vidám Fun Farm House házikó alapzata 118*106 cm és magassága 127 cm. A házikó teljes méretei a kerttel együtt 222*120*127 cm. Házikó 2 éves kortól 6 éves korig ajánlott. Ellenálló és minőségi műanyagból lett kialakítva, mely hosszú éveken keresztül fogja a kicsiket szolgálni. A minőségi anyagból készült házikó garantálja a stabilitást és biztonságot. A házikó vidám színfelhozatala, sárga-zöld és piros színkombináció nagyszerűen beleolvad majd a kertjébe vagy udvarába.

A házikóba több gyerkőc is elfér egyszerre, ezért nagyszerű ajándék testvérek részére, vagy gyerkőcnek, aki szívesen tölti a barátaival a kertben az időt. A játszóházikót egyszerű módon lehet szét és összeszerelni, ha mar nincs rá szükség, akkor szétszerelve sem foglal nagy helyet. Ez a Starplast házikó minden kis gyerkőc arcára mosolyt csal. De nem csak az Ön gyerkőcének fog ez a házikó örömet szerezni, hanem annak a barátainak is, Önnek pedig gyönyörű éke lesz a kertnek vagy az udvarnak. Starplast egy vezető izraeli műanyag játékgyártó.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Méretek222*120*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei130x109x14 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.