Házikó Grand Villa PalPlay konyhával

Termék leírása

PalPlay Grand Villa egy tágas házikó gyerekeknek. Rengeteg szórakozási lehetőséget kínál a gyerkőcöknek. A gyerek játszóház 3 részből áll - középső rész, előszoba, oldalsó szoba, amelyben a gyerek konyha is helyet kapott konyhapulttal együtt. A másik szoba kis ezermestereknek szolgál, ez egy dolgozó szoba munkapulttal, amely a szerszámokra is tökéletes. A gyerek konyhában a gyerekek igazi háztartást alakítanak ki maguknak, ételeket készítenek, míg a másik szobában a munkapulton vidáman bütykölhetnek. Ez egy nagyon közkedvelt házikó, amelyben egyszerre több gyermek is játszhat. Tágas belterének köszönhetően a gyerekek kényelmesen játszhatnak benne. A gyerek házikó tágas és szellős, még a legnagyobb hőségekben is kellemes hűst biztosít a lurkóknak. A játszóház méretei 213*130*126 cm.

A gyerek házikó nyitható sötétítői és kerti bejárati ajtaja is működőképes. A játszóház vidám színekben pompázik. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A gyerek házikó csodás pasztell színekben, zöld, kék, lila és barna színekben tündököl. A házikó műanyagja nagyon szilárd és ellenálló. Színei időtállóak és hosszú idő után sem fakulnak ki. A PalPlay Grand Villa gyermek házikó kislányoknak és kisfiúknak egyaránt alkalmas, mindenki megtalálja benne a kedvére való szórakozást. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék gyermeke kommunikációs képességeit is fejleszti. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogatja gyermeke szókincsének bővülését is.

Ez a játszóház a fából készült házikókkal ellentétben szép színes, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A PalPlay gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek valóra vált álma. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A gyerek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető, ezért ha gyermeke már nem használja, nem foglal sok helyet. Ez a kerti játszóház minden gyermek arcára mosolyt csal.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kor3 éves kortól
Méretek213x130x126 cm
Termék magassága126 cm
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...