Házikó Grand Villa PalPlay konyhával

Termék leírása

PalPlay Grand Villa egy tágas házikó gyerekeknek. Rengeteg szórakozási lehetőséget kínál a gyerkőcöknek. A gyerek játszóház 3 részből áll - középső rész, előszoba, oldalsó szoba, amelyben a gyerek konyha is helyet kapott konyhapulttal együtt. A másik szoba kis ezermestereknek szolgál, ez egy dolgozó szoba munkapulttal, amely a szerszámokra is tökéletes. A gyerek konyhában a gyerekek igazi háztartást alakítanak ki maguknak, ételeket készítenek, míg a másik szobában a munkapulton vidáman bütykölhetnek. Ez egy nagyon közkedvelt házikó, amelyben egyszerre több gyermek is játszhat. Tágas belterének köszönhetően a gyerekek kényelmesen játszhatnak benne. A gyerek házikó tágas és szellős, még a legnagyobb hőségekben is kellemes hűst biztosít a lurkóknak. A játszóház méretei 213*130*126 cm.

A gyerek házikó nyitható sötétítői és kerti bejárati ajtaja is működőképes. A játszóház vidám színekben pompázik. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A gyerek házikó csodás pasztell színekben, zöld, kék, lila és barna színekben tündököl. A házikó műanyagja nagyon szilárd és ellenálló. Színei időtállóak és hosszú idő után sem fakulnak ki. A PalPlay Grand Villa gyermek házikó kislányoknak és kisfiúknak egyaránt alkalmas, mindenki megtalálja benne a kedvére való szórakozást. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék gyermeke kommunikációs képességeit is fejleszti. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogatja gyermeke szókincsének bővülését is.

Ez a játszóház a fából készült házikókkal ellentétben szép színes, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A PalPlay gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek valóra vált álma. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A gyerek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető, ezért ha gyermeke már nem használja, nem foglal sok helyet. Ez a kerti játszóház minden gyermek arcára mosolyt csal.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Méretek213x130x126 cm
Termék magassága126 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek