Házikó Happy House PalPlay 24 hó-tól

Termék leírása

PalPlay Happy House gyerek házikó egy nagyon közkedvelt kerti gyermek játszóház. Élénk piros-sárga-kék színű. A gyerek házikó magassága 115 cm, az ajtó magassága 89 cm. A házikó klasszikus téglalap alapú 130*109 cm és piros ferde tetővel van ellátva. Az oldalsó falai virágokkal díszítettek, valamint kerítés és vízcsap motívum is tarkítja a játékot. A gyerek házikó kinyitható kétszárnyú gazdagon felosztott ablakkal ékeskedik, melyet szilárd pántok tartanak. A ház homlokzata is nagy ablakkal gazdagított, amely alatt egy kerítés motívum díszíti a házat.

Egyből mellette helyezkedik el a boltíves nagy ajtó, melyen a háromszög alakú nyílások biztosítják a szellőzést. A gyerek házikó színes kilinccsel és postaládával is rendelkezik. A házikó hátsó felén egy nagy tágas ablak kapott helyet, amely kezeskedik az elegendő friss levegőért még a meleg nyári napokon is. Gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A gyerek házikó minőséges és ellenálló műanyagokból készült és színei nem fakulnak ki. Ez a házikó tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarára. A gyerek játszóház előnye az egyszerű összerakása és szétszedése.

A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék gyermeke kommunikációs képességeit is fejleszti. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincsének bővülését is. Ez a játszóház a fából készült házikókkal ellentétben szép színes, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A PalPlay gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek valóra vált álma. Gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A gyerek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető, ezért ha gyermeke már nem használja, nem foglal sok helyet. Ez a kerti játszóház minden gyermek arcára mosolyt csal.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kor24 hónapos kortól
Méretek130x109x115 cm
Termék magassága115 cm
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...