Házikó Happy House PalPlay 24 hó-tól

Termék leírása

PalPlay Happy House gyerek házikó egy nagyon közkedvelt kerti gyermek játszóház. Élénk piros-sárga-kék színű. A gyerek házikó magassága 115 cm, az ajtó magassága 89 cm. A házikó klasszikus téglalap alapú 130*109 cm és piros ferde tetővel van ellátva. Az oldalsó falai virágokkal díszítettek, valamint kerítés és vízcsap motívum is tarkítja a játékot. A gyerek házikó kinyitható kétszárnyú gazdagon felosztott ablakkal ékeskedik, melyet szilárd pántok tartanak. A ház homlokzata is nagy ablakkal gazdagított, amely alatt egy kerítés motívum díszíti a házat.

Egyből mellette helyezkedik el a boltíves nagy ajtó, melyen a háromszög alakú nyílások biztosítják a szellőzést. A gyerek házikó színes kilinccsel és postaládával is rendelkezik. A házikó hátsó felén egy nagy tágas ablak kapott helyet, amely kezeskedik az elegendő friss levegőért még a meleg nyári napokon is. Gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A gyerek házikó minőséges és ellenálló műanyagokból készült és színei nem fakulnak ki. Ez a házikó tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarára. A gyerek játszóház előnye az egyszerű összerakása és szétszedése.

A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék gyermeke kommunikációs képességeit is fejleszti. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincsének bővülését is. Ez a játszóház a fából készült házikókkal ellentétben szép színes, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A PalPlay gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek valóra vált álma. Gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A gyerek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető, ezért ha gyermeke már nem használja, nem foglal sok helyet. Ez a kerti játszóház minden gyermek arcára mosolyt csal.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Méretek130x109x115 cm
Termék magassága115 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.