Házikó Happy House PalPlay virágokkal zöld

Termék leírása

PalPlay Happy House gyerek házikó egy csodás házikó gyerekeknek zöld színben virágokkal díszítve. Ez egy tágas családi gyerek játszóház téglalap alakú alappal és ferde tetővel, zöld-kék-sárga színekben. A házikó homlokzata kerek ablakkal és lengőajtóval tarkított, mindkét fele gazdagon díszített virágokkal, papagájokkal és mesebeli gyermekekkel. A házikó oldalai nagy díszes ablakokkal és virágok, vízcsap, valamint kerítés domborral tarkítottak.  A gyermekek hosszú órákat töltenek majd el ebben a házikóban.

A hátsó oldalán egy téglalap alakú ablak kapott helyet, ez az oladala kerítés, locsoló és kerti szerszámok díszítéssel gazdagított. A PalPlay Happy House gyermek házikó ellenálló műanyagokból készült, amely éveken keresztül szolgálja majd önt. Gyerekeknek 3-tól 6 éves korig ajánlott. Tágas belterének köszönhetően kényelmesen játszik benne egyszerre 2 vagy több gyermek is. Ez a csodás házikó tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarára. Egyszerűen összerakható és szétszedhető. Biztonságosságáért szilárd konstrukciója és ellenálló anyaga kezeskedik. A házikó méretei 130*111*115 cm. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék gyermeke kommunikációs képességeit is fejleszti.

A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. Ez a játszóház a fából készült házikókkal ellentétben szép színes, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A PalPlay gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek valóra vált álma. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A gyerek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető, ezért ha gyermeke már nem használja, nem foglal sok helyet. Ez a kerti játszóház minden gyermek arcára mosolyt csal.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Méretek130x111x115 cm
Termék magassága115 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.