Házikó Hobby PalPlay konyhával és munkapaddal

Termék leírása

PalPlay Hobby  gyerek házikó ideális a kis ezermestereknek. A gyerek játszóház 111 cm magas és szép színekben tündököl. Pasztell színekben, kék, narancssárga, sárga és zöld színekben pompázik, melyek tökéletesen beillenek kertjébe vagy udvarára. A gyerek házikó nyitható sötétítőkkel és kerti kétszárnyú bejárati ajtóval rendelkezik. Szilárd és ellenálló műanyagokból készült. Színei hosszú idő után sem fakulnak ki. A gyerekek hosszú órákat fognak eltölteni ebben a házikóban, nem utolsó sorban kertje vagy udvara szép kiegészítőjévé is válik.

A házikó egyik felén a munkapult helyezkedik el, melyen szerszám rendszerező is helyet kapott. A házikó másik oldalán található a konyhapult mosogatótállal, tűzhellyel és kinyitható sütővel. A házikó ferde tetővel tarkított. Ez a csodás gyermek házikó kisfiúknak és kislányoknak egyaránt alkalmas. Kényelmesen játszik benne egyszerre 2 vagy több gyerek is. Nagyon szellős és tágas, amelyet rengeteg ablaka és nyitott beltere tesz lehetővé. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Gyermeke biztonságáért a házikó szilárd konstrukciója kezeskedik. A játszóház összeszerelése és szétszedése nagyon egyszerű. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék gyermeke kommunikációs képességeit is fejleszti.

A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. Ez a  játszóház a fából készült házikókkal ellentétben szép színes, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A PalPlay gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek valóra vált álma. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A gyerek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető, ezért ha gyermeke már nem használja, nem foglal sok helyet. Ez a kerti játszóház minden gyermek arcára mosolyt csal.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Méretek101x108x111 cm
Termék magassága111 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.