Házikó Hobby PalPlay konyhával és munkapaddal

Termék leírása

PalPlay Hobby  gyerek házikó ideális a kis ezermestereknek. A gyerek játszóház 111 cm magas és szép színekben tündököl. Pasztell színekben, kék, narancssárga, sárga és zöld színekben pompázik, melyek tökéletesen beillenek kertjébe vagy udvarára. A gyerek házikó nyitható sötétítőkkel és kerti kétszárnyú bejárati ajtóval rendelkezik. Szilárd és ellenálló műanyagokból készült. Színei hosszú idő után sem fakulnak ki. A gyerekek hosszú órákat fognak eltölteni ebben a házikóban, nem utolsó sorban kertje vagy udvara szép kiegészítőjévé is válik.

A házikó egyik felén a munkapult helyezkedik el, melyen szerszám rendszerező is helyet kapott. A házikó másik oldalán található a konyhapult mosogatótállal, tűzhellyel és kinyitható sütővel. A házikó ferde tetővel tarkított. Ez a csodás gyermek házikó kisfiúknak és kislányoknak egyaránt alkalmas. Kényelmesen játszik benne egyszerre 2 vagy több gyerek is. Nagyon szellős és tágas, amelyet rengeteg ablaka és nyitott beltere tesz lehetővé. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Gyermeke biztonságáért a házikó szilárd konstrukciója kezeskedik. A játszóház összeszerelése és szétszedése nagyon egyszerű. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék gyermeke kommunikációs képességeit is fejleszti.

A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. Ez a  játszóház a fából készült házikókkal ellentétben szép színes, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A PalPlay gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek valóra vált álma. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A gyerek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető, ezért ha gyermeke már nem használja, nem foglal sok helyet. Ez a kerti játszóház minden gyermek arcára mosolyt csal.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kor3 éves kortól
Méretek101x108x111 cm
Termék magassága111 cm
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...